Roben en Timpers, l’empresa de sabates valenciana que ha equipat a l’equip paralímpic

D'esquerra a dreta: Aitor, Diego i Roberto, els fundadors de Timpers
D'esquerra a dreta: Aitor, Diego i Roberto, els fundadors de Timpers

 

L’empresa valenciana Timpers, dedicada exclusivament a la comercialització de dissenys de sabatilles realitzades per invidents, ha denunciat a través de les xarxes socials que la marca ha sigut víctima d’un robatori. Aitor, Diego i Roberto, els fundadors i responsables d’aquesta startup que ha equipat a l‘equip paralímpic espanyol que competirà pròximament a Tòquio han confirmat que el seu nou magatzem ha sigut assaltat i desvalisat.

 

Segons ha explicat Roberto, un dels responsables de Timpers, “uns desgraciats han desvalisat el nostre nou magatzem, i ens han deixat pràcticament sense parells”. Pel que sembla, el robatori s’ha produït aquesta passada matinada i des de Timpers asseguren que a més del desconcert “que això ens suposa per als pròxims mesos, ens fa mal, perquè teníem molta il·lusió d’ensenyar-vos i presentar-vos la nostra nova casa, un magatzem gran a estrenar per nosaltres, que venia a reflectir que, a poc a poc, anem creixent i fent passets en bona direcció”.

 

Els tres emprenedors temen que la mercaderia acabe en el mercat negre de revenda. Per aquest motiu, han demanat ajuda a través de les xarxes socials perquè, si algú veu algun dels parells robats en “mercats ambulants, plataformes en línia o web” es posen en contacte amb ells. En aquest cas, preguen que se’ls “comunique per a no deixar que aqueixos impresentables s’isquen amb la seua i les puguen vendre de manera fraudulenta” o s’avise a la policia.