Ryanair obrirà noves rutes amb Praga, Bremen i Milà

Compartir:

Ryanair incrementarà la seua oferta de vols de connexió en l'Aeroport de Milà-Bèrgam (Itàlia), i afegirà un total de 31 rutes, de les quals tres seran des de València: Praga (República Txeca), Bremen (Alemanya) i Lamezia (Itàlia). En total, segons la companyia, s'oferiran un total de 131 serveis de connexió. Els clients de l'aerolínia podran reservar vols de connexió en les 131 rutes disponibles via Milà-Bèrgam o fer el 'transfer' al vol de connexió sense haver d'eixir de la zona d'embarcament. També podran facturar l'equipatge directament fins a la seua destinació final. El cap comercial de la companyia, David O'Brien ha assenyalat que estan «encantats» d'ampliar el seu servei de vols de connexió en l'aeroport de Milà-Bèrgam amb la inclusió de 31 noves rutes, entre les quals es troben serveis cap a o des de Budapest, Lisboa i Eivissa".

  

  

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones