Les sabates ‘nude’ de Primark, permeten semblar més alta i són idèntiques al model de Stuart Weitzman

Compartir:

 

Primark és coneguda per molts per ser una firma ‘low cost’. Este aspecte, de fet, ha servit de pretext a la marca per llançar al mercat infinitat de productes originals i revolucionaris —com les espardenyes de ‘Disney’ o els abrics que copien l’essència de marques molt exclusives—, però també ha servit per ‘tirar’ de peces d’allò més clàssiques.

 

N’és un clar exemple, en este sentit, els diversos calçats amb els quals Primark ompli, dia rere dia, els seus estands. Així mateix, des de fa uns mesos, la firma ha tret al mercat unes sabates que, de ben segur, afavoriràn a tot el món.  

EL MÉS LLEGIT

Troben unes restes òssies cremades a Gestalgar

La Guàrdia Civil ha obert una investigació després de la troballa ahir d'unes restes òssies que van aparéixer cremats en una foguera de Gestalgar

Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics