Sagunt avisa d’un possible cas d’estafa a majors i menuts a través de mostres d’aigua

Compartir:

El regidor delegat del departament d’Aigües de l’Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil, ha informat d’un possible cas d’estafa. Alguns veïns del municipi han comunicat que hi ha certes persones que estan anant a les vivendes on hi ha gent major per agafar-los una mostra d’aigua. L’explicació d’esta visita és que comenten que l’aigua no és bona per al consum i que l’estan analitzant. Els diuen que tornaran en uns dies amb els resultats, moment en què aprofiten per a vendre’ls alguna cosa.

Des d’Aigües de Sagunt comuniquen que «l’aigua de l’aixeta és totalment potable, compleix tots els requisits de qualitat i que si pretenen vendre’ls algun aparell per a potabilitzar l’aigua, pot ser una estafa o una estratègia per a vendre aparells».

Es prega que tant la gent major com els xiquets que estiguen sols a l’allotjament vagen amb molta cura. Potser no hi ha més pretensions que vendre’ls alguna cosa, però es requereix que estes persones extremen les precaucions i vagen amb molt de compte, segons ha explicat el regidor.

EL MÉS LLEGIT

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals