Santiago Cañizares celebra el seu aniversari en el seu any més dur a causa de la malaltia del seu fill

Tot el món s'ha bolcat amb el futbolista tant donant ànims com oferint-li ajuda

El futbolista Santiago Cañizares no està passant per un dels seus millors moments malgrat estar d'aniversari, i és que fa uns mesos va confirmar, en les seues xarxes socials, que un de les seus trigèmins, Santi, pateix una greu malaltia. 

L'exporter del València va pujar una foto en el seu compte d'Instagram, on, en el passadís d'un hospital, ix agafant de la mà al seu fill xicotet Santiago. La publicació també inclou un bonic missatge: «Cada pas que dónes és una lliçó, no et detingues que al fons està la llum». D'esta forma ens va presentar l'exporter la greu malaltia del seu menut.

Per la seua banda, la seua esposa, Mayte García, també ha volgut deixar clar en moltes instantànies que penja en Instagram que segueixen lluitant perquè Santi es millore el més prompte possible. En una d'estes imatges apareix agafant la mà del seu fill xicotet. «Un dia més, un dia menys. Ja queda poc», escrivia Mayte. Les dos publicacions s'han omplert de mostres de suport i afecte dels seus seguidors.

 

Un dels aniversaris més difícils de la seua vida

«Encara que haja sigut un any difícil, sempre hi ha un motiu pel qual celebrar-ho. Hui vull cridar-ho: ‘feliç aniversari el meu ros’. Anem a per totes i junts… tu ja m'entens». Estes han sigut les paraules que la seua dona Mayte ha dedicat a Santi pel seu aniversari al costat d'una imatge dels dos en un restaurant durant la celebració del seu aniversari. Esta sentida felicitació ha corregut com la pólvora a través de les xarxes socials i ha rebut un gran nom de comentaris en suport tant a la família com al xicotet.

Cal assenyalar que l'esperit de lluita del seu fill, al que han batejat en les xarxes sota el lema de #SantiCampeón, està servint de model per a moltes persones que es trobes en la seua mateixa situació o semblant. L'evolució del xicotet van començar a mostrar-la durant el passat mes de juny i segons la parella està sent «una lliçó de vida, força, valor, superació i valentia».

Este passat dilluns, 18 de desembre, l'exfutbolista va voler agrair a través de Twitter totes les mostres de suport i afecte rebudes per part d'amics i seguidors. Va escriure les següents paraules: «Moltes gràcies a tots per les vostres felicitacions. Impossible fer-ho personalment un a un. El dia, afortunadament, ha sigut carregat de treball i per açò no he escrit fins ara. Una abraçada de cor a tots».

 

El club de la seua vida es va bolcar amb ell i amb el seu fill

Cal recordar que el que va anar el seu club durant més de deu anys també va tenir un preciós gest amb l'exguardameta. El València li va enviar una samarreta al fill de Cañizares, amb el nom de Santi i el número u, que el seu pare va lluir durant la seua època com a porter del club, per a donar-li ànims i força.

Cañizares va agrair el gest penjant una foto del seu fill en les seues xarxes socials, on llueix la samarreta. A més, no va faltar l'emotiu missatge d'agraïment: «M'he alçat amb tremenda il·lusió perquè el València CF m'ha regalat la samarreta d'esta temporada...Gràcies!!», va escriure el exjugador. La publicació va aconseguir, a més, sumar molts missatges d'afecte, tant dels seguidors del València, com del futbol en general.

L'última instantània que Cañizares ha penjat sobre el seu fill en Instagram va ser el 25 d'octubre on els dos apareixien en el museu de trofeus del València i en la imatge podem apreciar com el xicotet en braços del seu pare assenyala una fotografia on apareix Cañizares de porter.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TERRIBLE: Així viuen els ancians que van guanyar el Gros de 2016 en esta residència espanyola" "CATALUNYA DE DOL: Mor massa jove un dels polítics més importants de Puigdemont"