Saray Montoya ha patit una brutal agressió per part del seu cunyat i el seu sogre

Saray Montoya ha patit una brutal agressió per part del seu cunyat i el seu sogre
Saray Montoya ha patit una brutal agressió per part del seu cunyat i el seu sogre

Saray Montoya per primera vegada després de la brutal agressió que ha rebut, segons ella, del seu sogre i el seu cunyat, ha parlat en el programa de Telecinco, “Viva la vida”. L’exparticipant de ‘Els Gipsy Kings‘ i ‘Supervivientes 2018‘ era víctima este cap de setmana d’una brutal agressió a les mans de, suposadament, el seu cunyat i el seu sogre.

 

<

>

No ha sigut la única víctima

La protagonista d’este succés parlava amb el programa “Viva la vida” i contava com es trobava hores després d’haver rebut tretze punyalades. A més, la dissenyadora ha explicat que no ha estat l’única víctima i que la seua filla també va ser agredida.

Saray Montoya: “Ha estat una agressió amb tisores, ha estat horrible”

“Em trobe malament. Em trobe dèbil. Ha estat una pallissa, una agressió amb tisores. Ha estat una cosa horrible”, començava dient Saray Montoya a l’inici de l’entrevista. “La meua filla Naiara està malament, li van donar una punyalada en el pit i un mos. Ha estat un intent d’assassinat“, afegia.

“Ells no són la meua família, la família no fa això”, declarava Saray Montoya, que relatava també la dura conversa que va tenir amb la seua filla Naiara hores després del dramàtic succés: “Estàvem ficades al llit en la butaca i la meua filla em va preguntar si estàvem vives o mortes“.

El moment de la pallissa

Visiblement afectada, Saray Montoya ha relatat com es va viure el moment de la pallissa i no podia contenir les llàgrimes en parlar de la seua filla: “La meua nena és la seua néta, és la seua neboda. Com han pogut fer-li això a un tros de la seua sang. Han volgut matar a la meua nena”, deia, referint-se a l’agressió soferta per part de, suposadament, el pare i el germà del marit de Saray.

“El germà del meu marit va entrar i és va liar a bastonades amb la meua filla. Llavors es van venir tots els homes per mi. Van començar a gavinetades, amb tisores, es va acarnissar… Agafava fins i tot impuls”, deia Saray Montoya molt afectada.

En busca i captura els autors de les punyalades

Saray Montoya, l’exparticipant de ‘Els Gipsy Kings’ i ‘Supervivientes’ ha contat que el seu cunyat i el seu sogre estan “en busca i captura”: “La meua família cridava i els mateixos veïns van telefonar a la policia. La policia va vindre, va veure el percal i va anar per ells. Els vaig donar nom i direccions, però ja no estaven, estan perduts“, explicava Saray.

<

>

<

>