Segons la Unió de Consumidors, els valencians gastaran entre 45 i 105 euros al Black Friday

Compartir:

El pròxim 24 de novembre arranca el conegut Black Friday o 'Divendres Negre', el dia en què comença la temporada de compres nadalenques als Estats Units. Esta tradició a poc a poc també s'ha anat instal·lant a Espanya i en els últims anys els percentatges de consum s'han disparat significativament. Va ser concretament l'any 2010 quan la companyia Apple va decidir importar este esdeveniment a terres espanyoles. Des d'aleshores, moltes companyies s'han sumat a la cita oferint grans descomptes tant a les seues tendes online com en el seu lloc físic.

 

Per al Black Friday d'este any, segons una enquesta de la Unió de Consumidors, els valencians es gastaran entre 45 i 105 euros. Davant estes previsions, la Unió de Consumidors ha volgut recordar a través d'un comunicat que «una compra compulsiva és més una trampa que una avantatja». Així, aconsella evitar la compra compulsiva per molt atractives que puguen resultar les ofertes. 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones