Sergio Dalma, perseguit a Zamora per no declarar dos pous d’aigua que té a casa

Compartir:

Sergio Dalma serio

Els veïns de Rosinos de Requejada, contra Sergio Dalma | Cedida

 

Quan Sergio Dalma va decidir comprar-se una casa a Rosinos de Requejada, a Zamora, poc podia imaginar que la llar de camp que li havia d’oferir tranquil·litat i desconnexió, s’acabaria convertint en un dels seus grans maldecaps. Els veïns del municipi l’han pres contra el cantant, de 53 anys, per no haver notificat que dins de la seua propietat compta amb dos pous d’aigua, que consideren que haurien de ser propietats del municipi.

 

Per este  motiu, la població de la localitat ha explicat a ‘Jaleos’ que la decisió de l’artista de no incloure les perforacions al Registre d’Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Duero no ha agradat molt a la localitat. Les dos troballes, que haurien de beneficiar a tots els pobladors, però la falta d’avís per part de Dalma ha evitat que es tinga accés a aquestes.

Els manté en secret

Imagen de la casa de Sergio Dalma

Imatge de la casa de Sergio Dalma | Google Maps

 

Sense haver una versió oficial, els veïns asseguren que un dels dos pous es troba a la zona exterior del domicili, al jardí. D’altra banda, el segon està localitzat en una bodega de la llar, el qual va aparèixer després de fer una excavació a l’espai. El cantant no ha notificat en cap moment l’existència de les perforacions, motiu pel qual no es pot confirmar la seua  existència.

 

Per la seua part, la Confederació Hidrogràfica del Duero ha assegurat no poder confirmar ni desmentir aquesta informació. La protesta la difonen els veïns de la localitat lleonesa, els quals asseguren que Sergio Dalma té constància de la situació des de fa tres anys. No obstant això, és el cantant qui ha de dir l’última paraula, ja que només ell sap de l’existència, o no, dels pous.

En procés per inscriure’ls

Sembla que l’artista no vol estar involucrat en aquesta polèmica més temps del necessari i s’ha posat en contacte amb les autoritats pertinents per posar remei al conflicte. En aquest sentit, s’assegura que Dalma ha començat els tràmits pertinents per inscriure les dos perforacions al registre, amb la finalitat que puguen ser utilitzades per la funció que siga determinada.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa