Set persones participen en una renyina tumultuària a València

La Policia Nacional deté a un home que va estafar bitllets per un valor de 1.500 euros a diversos venedors de l'ONCE
La Policia Nacional deté a un home que va estafar bitllets per un valor de 1.500 euros a diversos venedors de l'ONCE

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a set persones, quatre homes i tres dones, d’entre 36 i 45 anys, tots ells d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de renyina tumultuària, després de participar en una batussa en la qual es van propinar colps i puntades i es van proferir insults i amenaces entre ells. A més, a dos dels implicats en la baralla també se’ls imputa un delicte de tinença il·lícita d’armes i explosius.

 

Els fets van succeir en la nit del dimecres, sobre deu i quart de la nit, en el districte valencià del Marítim, quan la Sala 091 va alertar als agents perquè es dirigiren, ja que pel que sembla s’estava produint una baralla entre diverses persones.

 

S’enfronten a diferents delictes

Ràpidament els agents van arribar al carrer i van observar que hi havia un grup de set persones que s’estava agredint mútuament, propinant-se puntades i punyades entre ells. Els policies van esbrinar que en un moment de la batussa una de les parts va esgrimir una navalla, per la qual cosa van sol·licitar col·laboració d’altres dotacions policials.

 

Durant la renyina, els agents els van sol·licitar en diverses ocasions que cessaran l’agressió, encara que els participants van fer cas omís a aquestes indicacions. No obstant això, els policies van aconseguir separar a les parts mentre s’increpaven entre ells.

Després de l’escorcoll preventiu de seguretat als implicats, els agents van localitzar entre les pertinences, a dues d’ells, una defensa extensible metàl·lica de 24 centímetres de longitud, un puny americà i unes tisores de deu centímetres.

 

Finalment, tots els participants en la batussa, han sigut detinguts com a presumptes autors d’un delicte de renyina tumultuària, i a dues d’ells a més se li imputa un delicte de tinença il·lícita d’armes i explosius. Els arrestats, quadre d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.