Simula el seu segrest, el marit paga i ella se’n va al bingo amb els diners

Compartir:

Hi ha ocorregut en Badalona, agents dels mossos han detingut a una dona de 47 anys, d’origen espanyola, per inventar-se un segrest i demanar 6.000 euros de rescat. Amb part dels diners l’arrestada se’n va anar al bingo, mentre el seu marit, que va pagar, es va creure tota la ficció.

Vàries notificacions al mòbil que alertaven del secrets de la seua dona

El 4 d’octubre, la parella de la suposada víctima, desesperat, va posar en coneixement de la comissaria de Badalona que havia rebut diverses comunicacions a través del seu mòbil on ella l’informava del segrest i les condicions per a alliberar-la. Es dóna la circumstància que en aquells moments el denunciant estava sent atés en un centre hospitalari.

La víctima no apareixia

Les primeres gestions les van dur a terme agents de la comissaria de Badalona. Després que passades unes hores la suposada víctima no aparegués, van avisar als especialistes de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions perquè s’encarregaren del cas.

Segrest

Des d’un primer moment es va donar tractament de segrest al delicte denunciat, a més d’informar l’autoritat judicial amb caràcter d’urgència.

La suposada víctima va ser localitzada

Finalment els agents van poder comprovar que no estava segrestada i que havia pogut accedir a part dels diners que la seua parella havia pagat en concepte de rescat. Hores més tard els investigadors la van localitzar, sana i estàlvia, en una sala de jocs d’atzar mentre jugava una partida de bingo. Va ser arrestada per simulació de delicte i extorsió cap al denunciant.

Més habitual del que és pensa

Sembla que este tipus de casos és més usual del que es pensa ja que no és la primera vegada que els investigadors d’esta especialitat s’enfronten a l’esclariment d’un segrest que finalment resulta fictici. Cada any es computen denúncies per segrest on la víctima diu estar o haver estat retinguda per uns desconeguts, ja siga per a obtenir diners per a afrontar els seus deutes o satisfer les seues necessitats, o bé per a ocultar una absència difícilment justificable.

Posada en llibertat

La detinguda, després de declarar en seu policial i baix tutela del magistrat coneixedor de la causa, va ser posada en llibertat amb l’obligació de comparéixer en el jutjat quan l’autoritat judicial així ho requeresca.

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish