‘Somiant amb Valentina’, la nova sèrie de dibuixos animats que tindrà la futura televisió d’À punt

Compartir:

Amb l'inici de la ràdio d'À punt, sembla que tot comença a prendre forma en els nous mitjans de comunicació públics valencians i s'està seguint tal com estava a la fulla de ruta, la qual es va donar a conèixer este estiu. No obstant això, caldrà vore si en el cas de la televisió tot va igual de ràpid tenint en compte la impugnació de la Unió de Periodistes valencians a les borses de treball temporal. Hui el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha donat el vistiplau a la web d'À punt i també ha aprovat la contractació de la sèrie d'animació 'Somiant amb Valentina' la qual tindrà 52 capitols.

 

La web estarà llesta el pròxim dilluns 

 

  

Així, el pròxim dilluns 18 de desembre arrancarà la web d'À punt tal com ha anunciat hui el Consell Rector. Així mateix, en la reunió s'han tractat la proposta de contractació de tres projectes de programes de televisió aprovades per la Societat Anònima de mitjans de Comunicació (SAMC).També ha arrancat la campanya de publicitat i promoció d'À Punt  hui dijous, 14 de desembre.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...