Suspenen a un delegat de la Junta Central Fallera per comentaris masclistes cap a a cort d’honor

Compartir:

La Junta Central Fallera (JCF) ha suspés de manera cautelar a un delegat de les seues funcions després de les nombroses queixes presentades per les falles de la cort d'honor en considerar que, durant unes de les sessions del concurs de 'play back' s'hauria dirigit a elles amb un llenguatge masclista. Per la seua part, el secretari general Ramón Estelles ha negat els fets i que en tot cas hauria sigut un comentari realitzat a un company de la delegació. Així mateix, des de la JCF li han volgut transmetre que la intenció no és sancionar-lo sinó separar els camins d'uns i altres per a tranquil·litzar el tema.

La decisió de la directiva 

La directiva estava intentant portar el tema en la major discreció possible però ahir va transcendir i hagueren d’elaborar un comunicat en el que subratllaren que després dels possibles comentaris «fora de lloc i de caràcter masclista» presumptament dirigits per un delegat de sector de JCF s’ha optat únicament per prendre mesures cautelars amb l’objectiu que este membre puga tenir contacte amb les persones afectades, per desig exprés d’elles.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.