Li talla el penis al seu marit amb una motoserra i després el cuina

Compartir:

La dona hauria drogat al seu marit per a matar-lo i posteriorment tallar-lo en trossos i bullir-los

Teresa Peric, de 46 anys, ha sigut detinguda pel presumpte assassinat del seu espòs Srdjan Peric, de 42 anys, a Sèrbia. L’assassinat va tindre lloc a la casa que compartia la parella al costat dels fills de la dona, dimarts passat 10 de maig.

La policia creu que ho va drogar abans de matar-ho amb múltiples punyalades i després ho va tallar en trossos per a cuinar-ho.

La filla va ser testimoni dels fets

La filla de la dona va ser testimoni dels fets, i va comptar a la policia que el seu padrastre, es va despertar quan la seua mare li apunyalava. Va ser llavors quan va ser a la recerca del seu germà quan va escoltar el soroll d’una motoserra i va observar perplexa els esdeveniments; la seua mare li estava tallant els testicles amb una motoserra.

La jove va revelar a la policia que la seua mare, ja li havia dit que volia matar al seu espòs, malgrat les seues súpliques que no ho fera.

La parella tenia constants baralles

Testimoniatges, recopilats per mitjans locals, assenyalen que la parella tenia problemes principalment per gelosia i per la peresa de l’home. Així mateix, tant era la violència exercida entre tots dos que en una ocasió la dona va calar foc al llit on la seua parella dormia.

Segons els informes, la parella havia estat junta durant dos anys.

L’home tenia prohibit acostar-se a la seua esposa en el moment de l’incident. No obstant això, tots dos van optar per ignorar l’ordre d’allunyament.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys