Tamara Gorro es recupera de la seua anèmia i rep l’alta després de donar a llum al seu fill Antonio

Compartir:

Tamara Gorro ja ha superat el seu pitjor moment després de donar a llum al seu xicotet Antonio, tal com explica ‘Lecturas’. La presentadora va comunicar a tots els seus seguidors que patia anèmia, però en vore  els metges que no patia perill ha rebut l'alta este mateix dilluns 18 de desembre al migdia.

  

  

  

Tamara i Ezequiel ja han tornat a casa acompanyats del seu segon fill, Antonio. Cal assenyalar que este és el seu primer fill gestat per ella mateixa, a diferència de la jove Shaila. La xicoteta de la casa va nàixer per gestació subrogada i segur que també estarà amb els nervis a flor de pell per conèixer d'una vegada per sempre al que serà el seu nou germà.

  

  

  

El matrimoni s'ha fotografiat molt somrient amb el seu fill en braços després de l'arribada d'Antonio este passat 15 de desembre en l'Hospital Vithas Nisa Aigües Vives de València. L'excol·laboradora de María Teresa Campos ha escollit un  vestit de color marró amb detalls de flors per a presentar al seu nou fill i tornar a casa.

 

EL MÉS LLEGIT

Es nega a donar-li diners per aparcar el cotxe i acaba agredit

Pel que sembla el sospitós li hauria escopit en la cara i propinat punyades i esgarrapades

Puig anuncia sis nous centres d’FP en la Comunitat per al pròxim curs

Pedro Sánchez ha avançat en la seua visita a Mislata que el Consell de Ministres aprovarà 'la major inversió per a l'FP' amb 1.238 milions repartits entre les comunitats autònomes

La calor va a més

La calor encara apretarà un poc més i es mantindran les temperatures en valors similars tot el que queda de setmana

Increment dels supermercats fantasma

El servei ja té presència en moltes ciutats d'Espanya, com Barcelona, Madrid, València, Màlaga o Sevilla