Un total de 19 persones han mort en accidents laborals durant este any a Alacant

Compartir:

El malson dels accidents laborals a la província d'Alacant s'ha intensificat durant estes últimes setmanes. I és que ahir un nou incident en la fàbrica de Gelats d'Alacant de Sant Vicent, ha elevat a 19 el nombre total de persones mortes en accidents laborals enguany, enfront dels 16 registrats el passat any. Uns nombres que tal com explica 'Informacion', els sindicats CC OO i UGT consideren inacceptables amb la qual cosa reclamen més mitjans per a la Inspecció de Treball i la resta d'organismes encarregats de vetllar per la seguretat dels professionals.

Morts tràgiques 

L'última víctima era un treballador de 31 anys de l'empresa Traltur, especialitzada en treballs en altura. L'operari es trobava en la nau frigorífica quan va ser atropellat per una de les màquines que s'encarreguen de gestionar de manera automàtica les existències que la firma guarda en este lloc.

  

  

Segons les últimes dades del Ministeri de Treball fins al passat mes de setembre es registraren en la província 13.051 d'accidents laborals, 700 més que en el mateix període de l'any anterior. D'ells 116 foren qualificats de greus i 17 resultaren mortals. A esta xifra cal sumar-li el mort d'ahir i el que va morir fa tres setmanes en un edifici en construcció en la Platja de Sant Joan.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...