Un total de sis forns valencians, entre els millors d’Espanya

Compartir:

No hi ha res com un bon esmorzar o berenar d'un forn valencià, i si és tradicional encara més. Tot i que esta valoració varia en funció de cada persona, la Ruta Espanyola del Bon Pa acaba d'elegir als 83 millors forns de tota Espanya. I com no podia ser d'altra manera, sis d'ells són de la Comunitat. Concretament, a la ciutat de València es troben tres d'ells: El Forn San Bartolomé ubicat al carrer Duque de Calabria 14; La Tahona del Abuelo en el carrer de los Ángeles; i Monpla en Pizarro 32. Un altre dels seleccionats es troba a Mislata: el forn Horno Valbent. També a la província de Castelló hi ha premiats: Els Ibarsos i la Panaderia Mateu. I per a completar les tres províncies en la ciutat d'Alacant està Better Pan. 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.