Tres persones detingudes per tràfic de drogues en el Centre Penitenciari de Picassent

Dos guardia civils portan al furgó a un detingut
Dos guardia civils portan al furgó a un detingut

 

 

A les 16.45 hores del passat dia 21 de juliol, funcionaris del Grup de Control del Centre Penitenciari de Picassent, mentre realitzaven les funcions pròpies del seu lloc, en l’horari i zona de visites dels interns del centre, després d’identificar a un home de 34 anys i de nacionalitat espanyola, troben ocult, en una tovallola, dos embolcalls d’heroïna que desitjava entregar a l’intern, cosí germà d’este.

Al voltant de les 18.00 hores, una dona de 49 anys i de nacionalitat espanyola, va utilitzar el mateix procediment per a fer lliurament d’altres dos embolcalls d’haixix a un altre intern, el seu oncle.

Dos hores més tard d’esta última intervenció, els funcionaris de presons van identificar a una dona, de 33 anys i de nacionalitat panamenya, i van trobar una bossa de cocaïna totalment camuflada en uns pantalons que anaven dirigits a la seua parella, l’intern.

En les tres intervencions, la Guàrdia Civil de l’Establiment Penitenciari va acudir a la zona de visites i va procedir a la detenció dels tres autors per delictes contra la salut pública (tràfic de drogues).
Gràcies a l’experiència i aplom dels treballadors penitenciaris en la seua labor, l’adequada coordinació i ràpida i professional intervenció

dels agents destinats en l’establiment penitenciari valencià, han aconseguit evitar les lesions o situacions de risc que estes substàncies hagueren provocat d’haver circulat lliurement entre els interns.

 

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Picassent.