La trobada d’empreses turístiques per afrontar competitivitat i reptes se celebra en Oropesa

Compartir:

L'Agència Valenciana de Turisme ha organitzat per demà dilluns, 13 de novembre, la jornada 'Innovar o morir' sobre competitivitat i innovació turística a Orpesa del Mar, a la Plana Alta, amb l'objectiu de divulgar i propiciar un debat professional sobre l'estat i reptes tecnològics i d'innovació orientats a millorar la rendibilitat del sector. Es tracta d'una sessió de treball dirigida a autònoms, pimes, emprenedors i empreses turístiques, agents locals de turisme i administracions públiques en el Espai Cultural d'esta localitat castellonenca, detalla la Generalitat en un comunicat. Esta jornada s'emmarca dins del nou programa de 'Accelerador Empresarial i del Empeniment Turístic' (Accetur) que desenvolupa la Agència Valenciana del Turisme i l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), en col·laboració amb el Consell de Càmeres.

EL MÉS LLEGIT

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys

Mor l’influencer Baby Driver als 25 anys

El jove patia "un càncer molt agressiu", els seus familiars hi han informat de la trista notícia a través del seu Instagram