Troben un cadàver entre les roques en la platja de Sanxenxo, Pontevedra

Compartir:

Des de diumenge passat 18 de març, la Guàrdia Civil i Salvament Marítim estaven buscant un cos d'un home que havia sigut vist surant en el mar en la platja de Areas en Sanxenxo. Uns surfistes van donar la veu d'avís i des d'ixe mateix instant es va activar el dispositiu de cerca. Finalment, este dimarts sobre les 12.10 hores ha sigut localitzat el cadàver entre unes roques de la zona situada en la província de Pontevedra, a Galícia.

El cadàver d'un home entre les roques 

La troballa s'ha realitzat en la tercera jornada de cerca, on l'embarcació auxiliar del buc ‘María Pita’ i la ‘Río Guadalop’ de l'Institut Armat estaven fent tot el necessari per a localitzar el cos de l'home. Finalment, ha sigut trobat el cadàver entre les roques. 

  

  

Este dimarts, la zona de cerca del dispositiu s'ha centrat en la costa nord de la Ria de Pontevedra, especialment entre les platges de Silgar i Montalvo. Paral·lelament, l'embarcació de la Guàrdia Civil estava buscant el cos sense vida de l'home per la zona sud de la ria, des de Punta Loira fins a Cabo Ubra. Finalment ha sigut trobat per un agent que estava fora de servei en la Platja de Areas.

 

Unes surfistes van alertar d'un cos surant al mar 

Les persones que van alertar del cadàver surant en el mar, van especificar que semblava com sí el mar l'arrossegava cap a dins, motiu pel qual pot ser que s'haja tardat més temps de l'esperat en la troballa. 

  

  

Concretament, es va avisar del succés el diumenge 18 de març sobre les 19.30 hores per aquests surfistes que estaven en la platja de Canelas. Des de llavors, el Centre Integrat d'Atención ás Emerxencias 112 Galícia va ficar els fets en coneixement del personal de Salvament Marítim, que ha coordinat l'operatiu de cerca, que ja ha sigut desactivat.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...