Troben a una dona morta en els banys del Festival de les Arts

Compartir:

Esta matinada, una dona de 40 anys ha mort en el Festival de les Arts després de sofrir una parada cardiorespiratòria. Segons les primeres informacions, va ser una amiga de la morta qui la va trobar en un dels banys del festival esvaïda. Malgrat els intents, els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la seua vida.

Un final del Festival de les Arts dramàtic

Tot courria a la matinada ja que els fets han tingut lloc a les 3 d’esta passada matinada, coincidint amb el final de la primera jornada del Festival de les Arts, que se celebra este cap de setmana a València. A esta hora, una dona ha trobat a la seua amiga esvaïda en un dels banys que el festival ha instal·lat a l’entorn dels llacs del Museu de les Ciències.

Maniobres de reanimació immediatament

Agents del Cos Nacional de Policia han iniciat ràpidament les maniobres de reanimació in situ, a l’espera de l’arribada dels serveis sanitaris d’emergència que han rellevat als policies en la reanimació de la dona durant 45 minuts. No obstant això, els esforços per salvar la vida de la dona no van tenir èxit i es va avisar els serveis judicials a les 3.45 de la matinada perquè procediren a l’aixecament del cadàver.

 

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys