El TSJCV condemna a un home a 7 anys de presó per matar al seu pare ancià a colps en la seua casa de Gilet

Compartir:

La Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha condemnat a set anys de presó per un delicte d'assassinat a un home que va matar a colps al seu pare al novembre de 2015 en l'habitatge de la família a Gilet. L'alt tribunal valencià confirma així la pena imposada per l'Audiència Provincial de València, dictada després d'un veredicte de culpabilitat emés per un jurat popular. La sentència aprecia l'anomalia mental i l'agreujant de parentiu.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.