València licitarà un nou contracte de subministrament elèctric que exigirà l’energia 100% renovable

Compartir:

L'Ajuntament de València ha anunciat este passat dijous que licitarà «de forma immediata» un nou contracte per al subministrament d'energia elèctrica del consistori i dos entitats depenents, en el qual eliminá els apartats anul·lats pel Tribunal Administratiu Central de Recursos Contracturales (TACRC), que ha estimat en part els recursos presentats per Gas Natural i Endesa contra eixa licitació. El nou contracte exigirà que siga energia «cent per cent renovable». El TACRC ha anul·lat eixos apartats, alguns referits a clàusules socials contra la pobresa energètica, en considerar que vulneren la legislació, són impropis d'estos concursos o van contra la llibertat d'empresa. El contracte del consistori blindava els drets de les famílies en situació de vulnerabilitat a través d'una clàusula que impedia tallar la llum a un client sense demanar abans un informe social que acreditara una situació de vulnerabilitat.

  

  

 

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.