Veïns de València porten tres nits seguides sense dormir pel botelló

Compartir:

Veïns de la Plaza del Cedro y Plaza Honduras de València ja no poden més i així ho fa saber un dels seus veïns al crit “no podem dormir“, i segur que el de molts més d’este entorn. Després de molts mesos de confinament, i del toc de queda posterior, la nova normalitat també ha recuperat allò que feia molt de temps no sofrien: el botelló. “Gent borratxa amb altaveus portàtils a tota pastilla, destrossant ampolles, embrutant els carrers, comandament als parcs, crits, baralles, gens de respecte pels veïns que vivim al carrer”, explica este resident del carrer Emilio Gascó al diari Levante.

Nits senceres sense dormir

Quan les persones no poden dormir es desesperen i és que no és per a menys, és el cas d’estos veïns, ho afirma un home a Levante, que porten “tres nits seguides sense poder dormir“, critica a la “vergonya de joventut incívica, bruta, irrespectuosa. Ningú va venir a dispersar-los, cridant cada nit a la policia, eixint a la finestra a demanar-los que apagaren la música, la seua resposta més soroll… No, no els tirem ous com fan altres veïns, no som igual que ells i no volem més violència en contra. Com se soluciona este problema?”, es pregunta.

<

>

Desesperació

El que té clar és que es veuen “obligats a plantejar-nos mudar-nos perquè la nostra família (xiquets inclosos) puguem dormir tranquils”

 

<

>

I així queda

I així queden diferents zones de València després del botelló de la nit

 

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...