Investiguen una violació grupal a una dona amb discapacitat psíquica a Mislata

Compartir:

La Policia Nacional investiga una presumpta agressió sexual a una dona discapacitada per part de diversos homes a Mislata.

Segons ha avançat el mitjà Levante-EMV, la dona relata en la denúncia que va patir una violació el 3 de gener passat, quan un grup d’homes el van assaltar i la van portar a un descampat entre els municipis de Mislata i Xirivella.

Després d’interposar la denúncia la setmana passada, la Unitat d’Atenció a la Família i la Dona, la UFAM, s’ha fet càrrec de la investigació.

La investigació se centra a identificar els homes partícips de l’agressió sexual a la dona de 39 anys amb discapacitat psíquica i amb recursos econòmics baixos que vivia en un camió al costat de la seua parella.

Pel que sembla, la víctima no seria la primera vegada que patia una agressió sexual per part d’un dels homes que ha participat en la violació grupal però, segons ha relatat, fins ara no havia gosat denunciar per por les represàlies.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones