Les xarxes s’inventen que Kiko Rivera patix sida

Compartir:

Kiko Rivera

Kiko Rivera | Instagram @riverakiko

 

Kiko Rivera ha passat per una temporada molt dolenta a causa de la seua depressió, cosa que l’ha mantingut allunyat de la vida pública durant un temps. Tot i que últimament Rivera mostrava una actitud més optimista, segons sembla, al fill de la Pantoja no li duren quasi les alegries, ja que en estos últims dies ha estat víctima d’un rumor que assegurava que patix sida.

 

L’Instagram de Kiko, ple de comentaris sobre el rumor

Sembla que algú va voler fer-li una broma al Dj i no va tindre una idea millor que inventar-se que Kiko patia esta malaltia de transmissió sexual tan terrible. En molt poc temps el rumor va córrer molt ràpidament per les xarxes socials i Kiko Rivera va acabar amb el seu compte d’Instagram ple de comentaris, tant de fans com de detractors, que l’animaven i es burlaven d’ell, respectivament.

 

Entre els centenars de comentaris que hi ha a la fotografia que va compartir fa uns dies, es poden llegir coses com «Kiko, amb la teua calba eixiràs de la sida», tot i que els més nombrosos són animant-lo, «la sida no et pararà, Kiko. Tu pots, màquina» o criticant el rumor: «Ja està bé, deixeu-lo en pau, no té la sida ni cap malaltia greu ni contagiosa!! Envejosos que sou uns envejosos i molt males persones».

 

Kiko Rivera no es pronuncia al respecte

Situacions com esta són massa comunes a les xarxes socials i és que, desafortunadament, cada dia molta gent és víctima de rumors i de comentaris malintencionats. Per este motiu, molts famosos han d’aprendre a conviure amb este tipus de situacions, fent-ne cas omís o responent amb ironia i elegància.

 

En este cas, Kiko Rivera s’ha decantat per no fer cas d’estos comentaris i encara no s’ha pronunciat al respecte. Tot i que tampoc sembla que tinga pensat fer-ho a curt termini, al contrari, ja que ha continuat amb la seua vida, i ha seguit penjant publicacions a les seues xarxes com si res de tot això haguera passat.

 

 

 

Lo que sea que hayas decidido hacer… asegúrate que te haga feliz. #music #kikorivera #newlife

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

EL MÉS LLEGIT

Apareix mort un tauró en una platja de Torrevieja

A primera hora del matí ha aparegut un tauró de mitja tona a la platja de La Mata de Torrevieja

Acord entre l’Ajuntament i el Valencia CF: el club accepta les condicions urbanístiques per al Nou Mestalla

L'alcalde ha destacat que 'totes les instàncies implicades estem treballant seriosament des de la voluntat que este assumpte concloga prompte amb la construcció d'un estadi que tots desitgem'

Dormir en hotels de la Comunitat va ser un 14% més car el 2022, amb una mitjana de 88 euros nit

La Comunitat Valenciana va registrar 27,2 milions de pernoctacions l'any passat i va ser la tercera destinació elegida pels viatgers residents a Espanya

La màscara deixarà de ser obligatòria al transport públic ‘de forma imminent’

Isabel Rodríguez, la portaveu del Govern, ha confirmat que la màscara no serà obligatòria al transport públic de 'forma immediata'
CatalanSpanish