El surrealista missatge per megafonia d’un pilot a punt d’enlairar: He donat positiu en COVID


Rebre les notícies de València Diari

El missatge que irrompia en un avió replet de passatgers a través de megafonia deia així: “Hola xics, ho sent, acabe de donar positiu per COVID”. El pilot d’un vol des del Regne Unit a Barbados informava així que haurien d’esperar que un altre pilot es trobés disponible.

El que estem fent ara és buscar un altre pilot que ocupe el meu lloc i este procés està en curs, però no succeirà ràpidament. Tenim a persones en el procés d’intentar trobar a algú“, explicava el comandant.

Viral en TikTok

Una de les passatgeres era una usuària de TikTok, @darcdikdok que va compartir el surrealista moment en la xarxa social, on va explicar que van haver d’esperar fins a cinc hores per a partir.

<

@darcdikdok Thought I was going away to escape corona #fypシ #covid #holiday #vacation ♬ original sound – Hola 🙂

>

El pilot havia donat positiu

Tot va ocórrer quan van informar el pilot que havia donat positiu en una prova rutinària de coronavirus. En este moment, l’avió estava ple, a punt d’enlairar.

El més sorprenent va ser que, segons ha explicat la passatgera Darcy Bourne en Tiktok, després de diverses hores sense menjar i altres hores més per a partir, els van informar que el pilot era, en realitat, “un fals positiu“.

<

@darcdikdok #stitch with @darcdikdok part 2 for anyone who’s interested #fypシ ♬ original sound – Hola 🙂

>

Una situació que no va ser gens agradable

Este tipus de circumstàncies semblen cada dia més comuns. La sisena ona està provocant un augment de contagis sense precedents a tot el món, incidint de manera directa en com festejarem les festes nadalenques.

Disculpes als passatgers

La companyia British Airways es va disculpar públicament poc després, i va agrair als clients la seua compressió. De fet, segons ha indicat la passatgera en la xarxa social, en aterrar, tots van rebre una ampolla de rom del Carib i una carta de disculpes.

 

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies