Tamara revela per primera vegada la malaltia del seu fill


Rebre les notícies de València Diari

Encara que breu, el seu pas per ‘Masterchef Celebrity’ ha retornat a Tamara a l’actualitat. La cantant comença a veure la llum al final del túnel després de confessar tot el que havia sofert a conseqüència de la pandèmia i la consegüent aturada laboral.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara (@tamaraoficial)

>

Mare de quatre fills

Mare de quatre fills: Leandro, Héctor, Daniela i Valentina, Tamara ha parlat del trastorn que pateix un d’ells, en concret, Héctor, el seu fill petit. L’artista ha explicat que li va ser diagnosticat amb autisme amb dos anys i mig i ara, amb sis, duu a terme una teràpia setmanal i “va creixent fenomenal”.

A punt de treure el seu nou single

L’artista llança el seu nou single ‘Muero por verte’, el pròxim 11 de novembre.

<

>

Abans de res mare

Però amb tot un single a punt de veure la llum, al marge de la seua carrera, Tamara es considera una autèntica “mare coratge”. Encara que no ha pogut gaudir tant com li agradaria dels seus fills, admet que ha fet fins a l’impossible per estar al costat d’ells: “Al mes de donar a llum ja estava amb els meus fills treballant i quan acabava, arribava a l’hotel, els banyava, els donava el pit, els canviava… He estat una mare coratge”, diu orgullosa.

Tamara confessa què pateix el menut

Tamara ha volgut fer-lo públic amb l’objectiu de donar-li visibilitat a la malaltia: “L’autisme és súper complicat, i moltes més malalties rares que poden aparéixer en xiquets i en majors. Al meu fill, si li veus ara, és un remolí, parla pels descosits”, comptava amb molt d’orgull.

Com li ha afectat esta situació a la seua família?

Tant Tamara com el seu marit el porten amb bona actitud i amb l’ajuda dels seus fills majors que tal com ella ha confessat “ajuden moltíssim al seu germà”. Encara que si hi ha alguna cosa que segons la cantant pot amb tot és l’amor que es tenen: “Hi haurà moments meravellosos i moments molt difícils, però cal estar sempre amb un somriure, amb amor, amb afecte i que se’ns veja a la parella que estem pels fills”.

<

>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies