L’amarga confessió d’Anabel Pantoja: Em va demanar que no estiguera en la seua vida

Anabel Pantoja i Kiko Rivera
Anabel Pantoja i Kiko Rivera

 

La tensa trobada entre Anabel Pantoja i Kiko Rivera davant les càmeres de Telecinco ha tingut greus conseqüències. Segons ha revelat la col·laboradora en ‘Sálvame’, el seu cosí “va decidir no tindre relació amb mi a partir del que va passar en el ‘Deluxe’. Eixe cap de setmana les vaig passar”. No van ser capaços de posar solució a les seues diferències i des de llavors no es parlen.

“Això es va enquistar, es va anar mal amb mi d’ací i em va demanar que no estiguera en la seua vida. Els meus companys s’estan assabentant ara… M’ho he engolit sola”, ha relatat. “Per descomptat que respectaré la seua decisió. A través d’altres persones he intentat parlar amb ell, però no ha volgut”.

Kiko Rivera li va bloquejar el Whatssapp perquè ella no li poguera contestar a estes dures paraules.

Kiko Rivera va intervindre en ‘Viva la vida’ per a animar a la seua dona, Irene Rosales, a no deixar la televisió perquè creu que és el treball perfecte per a ella. Però també ens comptava en quin punt estava la seua guerra familiar i és que se sent acompanyat dels seus, la seua dona i els seus fills, els seus amics i la seua germana, amb la qual ha acostat posicions: “L’estic entenent una mica més”.

Amb qui no parla és amb els seus oncles i tampoc amb la seua cosina Anabel, a qui sempre ha considerat la seua germana i, veient les seues declaracions, Anabel Pantoja ha revelat el que va passar després de l’entrevista en el ‘Deluxe’.

 

“No sé si les coses se solucionaran”

 

La sevillana no s’ha mostrat massa optimista sobre el que passarà en el futur amb Kiko. “No sé si les coses se solucionaran o no. Lamente que sempre he sigut ací i ara no estiga, sobretot pels xiquets”, ha comptat als seus col·legues.

“Irene em va cridar. El meu xic està a Hondures i no el fique en això. La meua mare pateix moltíssim perquè vol a Kiko. I a la meua tia no li he dit res”.

Anabel ha precisat que la petició de Kiko i la seua decisió de no voler saber d’ella va ser contundent: “M’ho va deixar molt clar”. Ara intenta donar amb els motius que han provocat este distanciament i creu que té a veure amb la manera en la qual ha gestionat la seua guerra amb Isabel Pantoja.

“Crec que ell es pensa que jo he pres una postura i m’he posicionat a favor d’una part. A mi el conflicte no m’havia fet posicionar-me, ni públicament ni privadament”, puntualitzava.

 

Anabel Pantoja entona el ‘mea culpa’: “Jo li he fallat”

 

“És veritat que jo li he fallat i he volgut demanar-li disculpes. Li he escrit i li he preguntat com estava. No li he preguntat per això perquè no m’he volgut ficar en eixa guerra. Ell ha volgut llevar-me de la seua vida i jo ho respecte. Em sembla molt heavy que això haja acabat així. Que m’alegra moltíssim això d’Isa, però també em dona enveja. Ells eren els meus germans”, afegia.

El que més li fa mal és que Kiko no ha sigut l’únic que li ha girat l’esquena. Chabelita tampoc es parla amb ella. “Si em pose com em pose estic muntant un numeret, si em pose com em pose és que estic fent un drama. Jo a ells els vull, però als seus fills els vull més. Els vull com si foren meus, encara que els tinga lluny, encara que els tinga com abans. Em fa ràbia haver-me quedat en un segon pla per a ells”, deia.

“Igual no he estat a l’altura, però no m’ho mereixia. No puc entendre aqueixa cosa amb mi”, ha reflexionat Anabel en ‘Sálvame’. Amb Chabelita la relació és freda i escassa. Cada vegada li costa més accedir a ella: “A Isa costa treballe localitzar-la. Jo no la cride per a xafardejar ni per a preguntar-li”.

 

“Kiko s’ha decebut amb mi i jo que ell”

 

En estos moments, la qual cosa l’ajuda a millorar el seu estat d’ànim és pensar en Omar Sánchez. Els plans de noces de la parella segueixen avant, així que ja no li importa si Kiko o Chabelita decideixen no anar. “No manaré una invitació a través d’un paper o a través de WhatsApp. Els cridaré a tots. Cridaré a la gent que vull i a la qual vull veure. Que no els abelleix? Perquè res”, explicava.

“Que no em volen com a amiga? Ho sent. Que no em vol com a col·laboradora? Ho sent. No perdré el meu temps”.

“Ell s’ha decebut amb mi i jo m’he decebut d’ell”, concloïa. Com a rematada als seus problemes familiars, ha destacat que la relació amb la seua tia no travessa el seu millor moment: “Amb la meua tia tinc el mínim”. El cisma en el clan Pantoja és cada vegada més gran.

 

L’enuig de Kiko Rivera en ser preguntat per la seua cosina

 

Kiko Rivera ha reaccionat amb visible enuig davant les preguntes sobre Anabel Pantoja. “Si no la veus perquè veus a la seua casa a buscar-la Deixeu-me en pau ja!”, deia el DJ tancant d’una portada la porta del seu cotxe.