Antena 3 mareja i desconcerta encara més a l’audiència

Mujer i Mask Singer
Mujer i Mask Singer

 

Nou canvi de plans d’Antena 3 amb ‘Mask Singer‘. Després de no estrenar l’edició en la data anunciada, i ajornar sense avisar la seua setena gal·la per a oferir un reescalfat, la cadena d’Atresmedia torna a marejar a l’audiència del programa i retira la gran final del prime time del dimecres per a programar, en el seu lloc, una nit dedicada a la ficció turca.

Com ja es pot veure en la guia oficial de la web del grup de comunicació, este 28 de juliol la franja estel·lar de la graella no estarà ocupada pel desenllaç del format que presenta Arturo Valls, que abandona el seu dia d’emissió sense previ avís i sense comunicar quan programarà finalment la gala definitiva.

El seu buit l’ocuparà el contenidor ‘Semana Inolvidable’ amb el mateix contingut anunciat per a dilluns i dimarts: ‘Inocentes’, que els seus dos primers capítols s’han emés en dijous i diumenge, i ‘Mujer‘, el final de la qual ha sigut anunciat per a esta setmana.

Per tant, i a l’espera que Antena 3 detalle la seua estratègia, el seu gran èxit turc acabarà finalment el dimecres davant l’entrevista d’Olga Moreno que ha programat Telecinco. Després, ja en batega night, s’emetran reposicions de ‘Inocentes‘ i ‘Tierra amarga‘.

D’esta manera, Antena 3 continua marejant als fans de ‘Mujer allargant encara més el seu últim capítol, que al principi hauria d’haver-se emés la setmana passada. Un moviment amb el qual la final de la segona edició de ‘Mask singer: adivina quién canta‘ es queda sense emissió, encara que el més lògic és que s’emeta dijous que ve.

Una decisió que podria haver-se de també a l’emissió ‘Ahora, Olga’, el polèmic especial amb el qual Olga Moreno trencarà el seu silenci després de guanyar ‘Supervivientes 2021’ i contestarà a tot i a tots segons avança la promo que porta emetent-se des d’este dissabte.

Amb este últim moviment, està per veure quin dia tria Atresmedia per a oferir la gran final de ‘Mask Singer 2‘, que va començar el seu recorregut en la nit del dilluns per a passar posteriorment a la del dimecres, on ha sucumbit al domini de Supervivientes 2021. Tenint en compte que el divendres està reservat per a l’estrena de Family Feud, les màscares podrien acabar de descobrir-se el dijous.

També cal contemplar l’escenari que la ‘Semana Inolvidable‘ s’estire fins i tot un dia de més, aprofitant la inèrcia dels dies previs. No oblidem que va ser dijous passat 22 quan Antena 3 va oferir el primer lliurament d’este bloc temàtic, amb la preestrena del primer episodi d’Innocents. En tal cas, seria lògic pensar en la possibilitat que ‘Mask Singer’ simplement espere una setmana més a la seua final.