Asraf Beno esclata contra Kiko Rivera i destapa una de les seues mentides

Compartir:

Sembla que en Cantora no hi ha pau, sempre passa alguna cosa. El pas de Kiko Rivera este dissabte pel programa de Telecinco ‘Sábado Deluxe’ i les seues declaracions han fet que Asraf Bueno i Isa Pi li planten cara. I es que el fill de Isabel Pantoja, va revelar en el ‘Deluxe‘ que la reconciliació amb la seua mare Isabel Pantoja es troba en estand by, perquè tornen a estar distanciats. A més, no dubta a carregar contra la seua germana, Isa Pantoja, a qui va anomenar gelosa i egoista.

Asraf Beno respon a Kiko en ‘Viva la vida’

Com era d’esperar la germana de Kiko Rivera, Isa Pantoja, no ha reaccionat gens ve davant les paraules del Dj, però ha sigut el seu nòvio, Asraf Bueno, el que ha entrat en directe en el programa de Emma Garcia ‘Viva la vida’, en el que ha explicat com es troben tant ella com ell després de sofrir els atacs de Kiko: “Em produeix molt empipament, molta frustració, sobretot com nomena Kiko a Isa”, ens compta.

El que més li ha enfadat a Asraf de les paraules de Kiko Rivera

A Asraf, la qual cosa més li ha molestat és que Kiko parlara dels suposats “problemes domèstics” que hi ha entre ell i Isa. Compta Kiko que la seua germana li ha cridat per telèfon en moltes ocasions per a advertir-li dels problemes que té amb Asraf i perquè anés a buscar-la perquè estava discutint amb el seu xicot, però Asraf vol matisar:

Sempre, com diu ell, no ha estat. Va ser només esta vegada i dic una cosa, ell no va anar a recollir a la seua germana a les tantes del matí, no va anar així. Que utilitze això per a fer mal a la seua germana i a mi…“. A més, Asraf revela la conversa que va mantenir amb Kiko en la qual ell li va negar ser qui anava comptant este capítol als periodistes.

Volia llevar-me el dubte, em va dir que no havia dit res. Però ahir en el Deluxe va dir que tenim problemes domèstics, estàs dient el mateix que va dir Kiko Hernández. Menys exagerat, però és el mateix. Igual que a ell no li agrada que es fiquen amb Irene Rosales, per què es fiquen amb mi?“, es pregunta Asraf.

Com està Isa Pantoja?

La presentadora de ‘Viva la vida’ Emma García, li pregunta al convidat com es troba Isa Pantoja després del succeït: “Està frustrada, igual que jo, no seu creu. Li han molestat diverses coses, una d’elles que diga que ella es fa la víctima, però no és així. Ell mateix ha dit que utilitzaven paraules xenòfobes cap a ella. Així que, per la qual cosa va dir ell, en la família se li tracta malament“.

EL MÉS LLEGIT

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx

Troben el cadàver d’un home a Llíria amb signes de violència

El cos sense vida d'un home de 56 anys ha aparegut amb evidents signes de violència en la localitat de Llíria