José Antonio Avilés assegura que Chelo García Cortés li hauria demanat milers d’euros

Chelo García-Cortés plorant en el plató de Sálvame
Chelo García-Cortés plorant en el plató de Sálvame

Les mentides de José Antonio Avilés no van parar després de ‘Supervivientes 2020’, sinó que Antonio Vega, el seu suposat ex-nóvio, ha acudit a ‘Sálvame’ per a desmentir que foren parella i comptar algunes de les mentides que li ha comptat. I, entre elles, hi havia una que ha indignat a Chelo García-Cortés i l’ha deixada destrossada.

Antonio Vega comptava en ‘Sálvame’ que José Antonio Avilés li va dir que la col·laboradora li va demanar diners. Chelo enfuria i comptava mirant a cambra que eixa informació era falsa i que mai li ha demanat ajuda al col·laborador de ‘Viva la vida’. “Estic fins als nassos. Almenys, si he demanat, ho he tornat, i no he tornat a demanar en la meua vida, d’acord? Ja està bé!”, esclatava la col·laboradora mentre Avilés cridava a Belén Esteban eixa informació.

 

Segons ha revelat la màquina de mapatge facial, Antonio Vega no menteix en dir que José Antonio Avilés li va dir que Chelo García-Cortés li havia demanat diners. Són sabuts els problemes amb Hisenda de la periodista, perquè ella mateixa ho va explicar, així i tot, ella desmenteix que li haja demanat ajuda al col·laborador de Viva la vida.

 

Belén Esteban parla amb José Antonio Avilés

 

Belén Esteban ha parlat per telèfon amb l’exsupervivent en privat, i li ha desmentit que ell haja dit això. Així i tot, la tertuliana de ‘Sálvame’ ha entrat en còlera i, plorant, s’ha alçat enfadada: “Doncs gràcies, Avilés. Estic fins als nassos. Almenys, si he demanat, ho he tornat, i no he tornat a demanar en la meua vida, d’acord? Ja està bé!”.

“Cal tindre dignitat per a demanar i per a retornar, però ja està bé! Faig la meua vida com puc, no vaig de vacances perquè no puc!”, ha continuat abans que el programa passara a publicitat.

En tornar, Chelo ha parlat amb Carlota Corredera sobre els seus sentiments: “M’he trencat perquè porte una temporada que no ho passe bé. No passe una bona època, ho vaig solucionant a poc a poc, lluitant amb el meu treball i pagant les coses que tinc pagar a Hisenda”.

“No em penedisc d’haver-ho explicat, és una cosa que ens ha tocat a molts. Chelo ha confessat davant tota l’audiència de ‘Sálvame’ que porta “exactament 9 anys sense vacances, i sense demanar-les”, acudint a treballar tots els estius.

 

Amigues de Chelo 

 

María Patiño, per part seua, s’ha dirigit a José Antonio Avilés per a criticar-li pel que li ha fet a Chelo García-Cortés: “Has tingut el seu suport, t’ha escoltat. Dis-li a Belén el que vulgues, però jo no et donaré un vot de confiança. Chelo, eres una persona tan summament generosa, fins i tot amb gent que no coneixes.  Este senyor no mereix ni un minut del teu temps”.

Gema López ha intervingut llavors per a oferir-li la seua ajuda a la seua companya: “Jo no era conscient que estaves tan malament. Em faria ràbia que li demanares diners a qualsevol abans que, a mi, perquè sempre he estat i estaré”.