Bárbara Rey no haurà de declarar al Senat si va cobrar pel seu silenci sobre el rei Juan Carlos

Compartir:

Bárbara Rey de jove

Bárbara Rey torna a ser el personatge més buscat de la setmana i a estar en boca de tots. La suposada relació que va mantenir amb el rei emèrit Juan Carlos I i els presumptes pagaments que va rebre per a guardar silenci, estan acaparant titulars novament, màximament des que el Senat va acceptar una petició perquè comparegués i expliqués si, en efecte, l’Estat l’havia subornat.

El tema ha anat agafant cos en els últims dies

Esta setmana, més concretament este dijous eixia a la llum que Bárbara Rey podria comparéixer al Senat per a explicar les informacions que apunten al fet que va rebre diners públics de fons reservats perquè no fes públiques les seues suposades relacions amb el rei emèrit.

La vedette, Jenny Llada, exconcursant de Passaport a l’illa i Supervivientes

El programa de Telecinco Sálvame‘ ha aprofitat este tema per a convidar a plató a una de les persones que millor la coneix, la seua veïna Jenny Llada. La intervenció de la vedette, que ha acudit per a parlar de les suposades trobades de la seua amiga amb l’emèrit, no li ha fet gens de gràcia a la protagonista de tota esta història.

La vedette, exconcursante de Pasaporte a l’illa i Supervivientes, va assegurar que va ser testimoni de les trobades entre Bárbara Rey i qui en aquells dies era cap de l’Estat. I fins i tot va relatar una anècdota personal que li va ocórrer perquè, a més d’amigues, Bàrbara i ella eren veïnes: “Ho he vist entrant a la meua casa perquè es va confondre. Estava el garatge obert i es va equivocar perquè estaven molt a prop. No sé si portava escorta. Jo només vaig veure un cotxe. Va dir una mica com: ‘Aquí va, esta no és la rossa!‘. O una cosa així”, va rememorar Llada.

Janny Llada

Sense proves

Encara que també va defensar que “no hi ha cap prova” que acredite els pagaments de l’Estat a Bárbara Rei, i que “tot són rumors“, el simple fet que confirmés la relació entre ella i el monarca va enfadar moltíssim a la qual ha estat la seua amiga durant “més de 40 anys“.

La trucada de Bàrbara Rey

Bárbara Rey ha agafat el telèfon per a cridar en directe a Lydia Lozano, que ha posat l’altaveu perquè Jenny escoltés tot el que havia de dir-li. Visiblement enfadada, ha començat a arremetre contra la convidada: “Tot el que estàs dient és mentida. Tu no saps absolutament res de cap mena de relació. Crec que el que estàs fent és molt baix i molt rèptil“.

<

>

Lydia Lozano cridant a Bárbara Rey

Per molt que vulgues dissimular dient que soc la teua amiga i que estàs parlant de mi, aprofites qualsevol oportunitat per a estar en els mitjans”, ha assegurat Rei, molt molesta per les declaracions de Jenny: “El que has de fer és marxar-te d’aquí, o si no, parla de la teua vida i de la vida de la teua família. Et sembla bé?“.

Ets una falsa i una mentidera. No sé com no et cau la cara de vergonya per aprofitar-te d’una amistat, en cas que saberes alguna cosa, per a anar contínuament a les televisions“, ha afegit abans d’exclamar: “Falsa, falsa, falsa i mala persona!”. D’esta manera ha tallat la crida, sense donar opció al fet que els col·laboradors li feren preguntes.

Bárbara Rey

La seua amiga no donava crèdit

Llada es va quedar “de pedra” perquè, segons va dir, l’havia anomenat en les últimes hores, tant a ella com a la seua filla Sofía Crist, per a comentar-los que anava a ser entrevistada en Sálvame perquè ja no pot “negar l’evident”. “No em va agafar el telèfon, però m’ha anomenat ara estant jo en plató. Jo no vull dir res que no és veritat, no he vingut aquí a mentir. Jo el que he vist i sé és així. Jo mantinc el que he dit aquí”, es va defensar la vedette, que es va reafirmar en tot el que s’ha dit.

 

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador