Belén Rodríguez ataca sense pietat contra Olga després de la seua victòria en Supervivents 2021

Belén Rodríguez ataca sense pietat contra Olga després de la seua victòria en
Belén Rodríguez ataca sense pietat contra Olga després de la seua victòria en "Supervivents 2021"

Amb tants ‘fans’ com detractors, Olga Moreno ha aconseguit alçar-se amb la victòria en ‘Supervivents 2021’ la nit d’este divendres 23 de juliol. Ho va fer donant ‘shou‘ de la seua família fins als últims segons de la gala final del ‘reality show d’aventures, en la qual la dona d’Antonio David Flores es va imposar a Gianmarco Onestini, a Melyssa i a Lola.

Alegries per a uns, tristesa per a uns altres

La seua família ho celebra en gran però els seus detractors no tant. Belén Rodríguez ha estat una de les col·laboradores de Telecinco que més ha qüestionat el pas d’Olga pel reality i ja ha reaccionat a la seua victòria.

Ha estat a través del seu perfil en Twitter on Belem Ro ha tirat d’humor i ha ironitzat hores després que Carlos Sobera anunciara que Olga Moreno era la guanyadora oficial. “Han tirat ja a Olga? Bon dia #PorUnOtoñoSinFlores” ha estat el missatge que ha escrit el matí d’este dissabte. Fa al·lusió que Olga va superar diversos duels telefònics, superant així a Tom el dimecres, a Lola a Melyssa i a Gianmarco.

<

>
Cal recordar que les crítiques de Belén Rodríguez cap a Olga Moreno han provocat el final de la seua amistat amb Marta López i un fort enfrontament contra Gloria Camila, tal com hem vist en programes com a ‘Tierra de nadie’ o el ‘Deluxe’. Belén va criticar que se li hagués vetat en ‘SV’ després que Rocío Flores ho exigira a l’organització del programa.

 

Belén Rodríguez trenca la seua amistat amb Marta López

Després de protagonitzar un pic en ‘Divendres Deluxe’, Belén i Marta van coincidir una setmana després en el mateix plató i Belén va assegurar que ella i Marta no es parlaven: “No m’interessa”, mostrava així Belén la seua indiferència, “no pense donar-li ni mig programa”.

Passadissos de Mediaset Espanya polaritzats

Mentre Olga tractava de sobreviure a Hondures, Telecinco emetia la colpidora docuserie ‘Rocío, contar la verdad para continuar viva’, una peça en la qual l’ex de Flores trencava un silenci i s’obria en canal per a relatar l’infern en el qual portava immersa més de 20 anys. A la vista està que els passadissos de Mediaset Espanya han quedat polaritzats pel documental. Rostres del grup de Fuencarral com Carlota Corredera, Paloma García Pelayo, Betlem Ro o Jorge Javier Vázquez no han ocultat en cap moment el seu suport total i absolut a la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco. Kiko Matamoros, Alessandro Lequio o Antonio Montero s’han mostrat més reticents a creure el seu testimoniatge i compren la versió de l’exguàrdia civil.

<

>
No obstant això, la batalla també s’ha lliurat en les xarxes socials i l’última nit d’esta edició de ‘Supervivientes’ no ha estat una excepció. Eren molts els espectadors que esperaven amb ànsies la reacció de Ro al que molts han considerat una estampa vergonyosa. Instants després que Carlos Sobera pronunciés el seu nom, quan Olga Moreno celebrava entre llàgrimes el premi, apareixia en pantalla David Flores.

 

El fill menor d’Antonio David Flores va eixir a plató

El fill menor de Rocío Carrasco i Antonio David, fins ara protegit del focus mediàtic, va saltar al plató sense previ avís i es va llançar a felicitar la seua madrastra: “Ets la millor en tot. Ets la millor persona que he conegut en tota la meua vida, val? La millor persona es diu Olga Moreno, la millor del món sencer. Ja està!”. Just en este moment, una emocionada Olga li plantava un bes en la boca al fill del seu marit.

Sense treva de Belen Ro a Olga

Si bé la nit de la final Belén Ro no es va pronunciar sobre la guanyadora de ‘Supervivents’ més polèmica dels últims temps, el matí d’este dissabte 24 de juliol, la periodista i amiga de Rocío Carrasco ha acabat d’usar tota la munició que portava mesos ‘disparant’ pels platons contra Olga i, en el fons, contra Antonio David: “Han tirat ja a Olga? Bon dia”.

<

>
A més, Ro ha compartit la imatge de Moreno abraçant a David Flores i no ha dubtat a usar una frase que va marcar un punt d’inflexió en el relat de la filla de ‘la més gran’ en ‘Rocío’: “Papà, ja està fet”.