Bigote Arrocet s’acomiada de ‘Secret Story’ matant i atacant a les Campos

Compartir:

 

Poc ha durat l’aventura d’Edmundo Arrocet en ‘Secret Story’ -La casa de los secretos-. El temps just per a esvalotar el galliner.

Bigote era expulsat del concurs i, una vegada més, el programa va jugar amb l’audiència traient a Terelu del plató uns minuts abans, evitant així una trobada que havia sigut anunciat a so de bombo i platerets.

«Ha caigut una tempesta tremenda i m’han dit que tens la roba penjada», va dir Jorge Javier Vázquez. I l’excusa va servir perquè la periodista isquera per cames. És clar que eixa reunió val massa per a balafiar-la així.

Després de la seua expulsió de ‘Secret Story’, Bigote Arrocet manté la versió que ha donat de la seua ruptura amb María Teresa Campos. És més, respon a les crítiques que ha rebut de les seues filles, Carmen Borrego i Terelu Campos, recordant que a qui anomenen “desgraciat” els ha ajudat molt. A més, sembra el dubte sobre elles…

 

 

La versió completa de la ruptura amb María Teresa Campos

 

Bigote va trencar un silenci de més de dos anys amb la seua entrada a la casa de ‘Secret Story’. Res més arribar va desmentir el que s’havia comptat d’ell: que havia deixat la seua relació amb María Teresa Campos a través d’un missatge de whatsapp.

«No em vaig anar a la francesa. S’haurà oblidat Teresa de la primera part», va explicar Arrocet davant la primera qüestió del presentador que volia saber si era cert que havia deixat a María Teresa Campos per Whatsapp. I no, el còmic no estava per la labor d’acceptar allò.

«Era el dia del meu aniversari i havia d’haver vingut amb mi al lliurament d’un premi europeu que em donaven, i després anar-nos plegats a Màlaga. Però discutim i ja era la tercera vegada que ho féiem. Li vaig dir que a mi mai m’ha agradat barallar, així que m’anava. Eixa nit se celebrava el meu aniversari i li vaig tocar a la porta a veure si volia eixir i no va contestar. I l’endemà li vaig dir que havia sigut molt feliç amb ella i vaig marxar», argumentava seré.

«Jo em vaig anar de la meua casa molt jove pel mateix, per discussions, i ja no estic per a discutir a la meua edat», explicava Bigote afirmant que pensava que María Teresa no havia sigut just amb ell. Llavors, per a animar la cosa, li van posar les imatges en les quals les filles de la veterana comunicadora li titllaven de «mentider» i fins li deien «desgraciat».

Sense perdre les formes, però visiblement enutjat, l’humorista va atacar. «Molt bonic. Em sembla molt bé, que diguen el que vulguen, però això no és veritat. Està tot escrit i parlat. Així que si volen més marxa, la tindran», va avisar.

Arrocet lamentava que la gran perjudicada en esta guerra siga precisament María Teresa Campos i començava la rèplica. «Dels quasi sis anys que he estat amb Teresa hauran anat a visitar-la onze vegades. Estava jo tot el dia amb ella. Les filles anaven poc a veure a la mare i ella no es queixa perquè les adora», acusava. I centrava els seus míssils en Carmen Borrego.

«S’oblida Carmencita, quan em diu desgraciat, que jo li vaig aconseguir treball al seu marit i a la seua filla», revelava. I tirava d’ironia: «Així que jo soc ara el dolent de la pel·lícula… Em fa riure».

 

La reacció de Bigote Arrocet

 

«Em sembla molt bonic i molt bé, que diguen el que vulguen, però la veritat no és, tot està escrit i parlat, així que si volen més marxa, perquè la tindran, però ací l’única que pateix és Teresa», responia ell.

A més, adjudicant-se el desqualificatiu, recordava a Carmen: «Que compten les coses dolentes que ha fet el desgraciat, dels sis anys que he estat amb Teresa, hauran anat a visitar a la seua mare, com a molt, onze vegades, jo estava tot el dia. La que més ha anat és Alejandra”.

És més, Bigote justificava les seues absències per motius laborals i explicava que va renunciar a un viatge a Austràlia perquè Teresa no li acompanyava. No obstant això, Bigote es negava a dir si la presentadora es queixava d’esta situació: «Teresita adora a les seues filles, però jo estava amb ella 24 hores al dia a la casa».

A més, aprofitava per a recordar a Carmen que els va trobar treball al seu marit i a la seua filla. I no sols a ella, també li va facilitar un treball referent a joies a Terelu a través d’un amic seu.

«Mare de Déu la que has embolicat hui!», comentava Jorge Javier emportant-se les mans al capdavant. Metralla per al ‘salseo’ que alimentarà els programes de la cadena les pròximes setmanes.

«Algun dia tindré una conversa amb Teresa», va resoldre l’actor. I d’altra banda, Frigenti continua fent-la grossa dins de la casa aconseguint ser el més odiat del lloc.

El col·laborador de ‘Sálvame’ es va deslliurar de l’expulsió, però continua estant nominat, esta vegada al costat de Lucca Onestini i Sandra Pica. A veure què passa.

 

Terelu Campos abandona el plató de ‘Secret Story’

 

Minuts abans de l’arribada de Bigote Arrocet després de la seua expulsió, Jorge Javier Vázquez interrompia el programa per a donar un avís a Terelu: «Ha caigut una tempesta i m’han telefonat de la teua casa que tens roba tendida, que et vages per a recollir-la»; “mare meua!”, deia ella mentre s’anava corrent de plató.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...