Blas Cantó ens representa esta nit a Eurovisió 2021 amb ‘Voy a quedarme’

Blas Cantó assajant la cançó d'Eurovisió 2021
Blas Cantó assajant la cançó d'Eurovisió 2021

Després d’acabar la segona semifinal i conéixer quins seran els 25 rivals d’EspanyaBlas Cantó ja sap en quin lloc actuarà esta nit en la gran final d’Eurovisió 2021. El jove representant d’Espanya en el festival celebrat en Roterdampaïsos baixos, actuarà en el lloc 13.

Blas Cantó interpretarà ‘Voy a quedarme’, una balada dedicada a la seua iaia a la que per a d’ell era com una segona mare, ja que el va criar ella. El nostre representant eixirà just al final de la primera mitat d’actuacions, en el lloc número 13, entre la favorita d’Islandia i Moldavia.

 

Cantó està passant per un moment agredolç, per una part la pèrdua de la seua iaia el que l’ha dut a compondre este tema i per l’altra, la il·lusió de tot cantant, representar al seu país en el Festival d’Eurovisió 2021. Recordem que tenia que haver anat en el 2020, però per la pandèmia es va posposar al 2021.

 

<

>

 

<

>

Qui és Blas Cantó?

Segur que Blas Cantó no oblidarà mai el 5 d’octubre de 2019. Este dia, RTVE va anunciar que el cantant murcià seria el representant d’Espanya en Eurovisió 2020, una edició que mai es va celebrar a causa de la pandèmia del coronavirus. Com si este any no hagués existit, el festival de la cançó ha desembarcat aquest 2021 en Països Baixos.

Nascut a Múrcia en 1991. En els seus inicis en l’any 2000 amb tan sols 8 anys guanyà el concurs de Teresa RavalPremios Veo Veo” quedant en el primer lloc de la regió de Múrcia. Dos anys després, en 2002, va tornar a concursar en els Premis Veo Veo de Teresa Rabal alcançant el primer lloc de la final regional i primer premi de la final nacional. En 2004, es presentà al programa de TVE,, presentat per Carlos LozanoEurojunior quedant finalista per darrere de la guanyadora María Isabel.

<>

Va formar part d’Auryn

Blas Cantó va començar a dedicar-se a la música amb el grup ‘Auryn‘ en 2009. Al costat d’altres quatre companys, van començar a fer versions de cançons famoses. En 2011 van quedar segons en la carrera per a representar a Espanya en Eurovisió. Després d’això, van publicar quatre àlbums. El 28 de juliol de 2016, mitjançant un comunicat oficial, la banda va anunciar la seua separació.

 

<>

 

 

 

Guanyador de Tu cara me suena 2017

 

Al 2016, Blas Cantó va confirmar la seua participació en la cinquena edició de ‘Tu cara me suena‘, de la qual es va proclamar vencedor.

En este punt, el murcià va començar la seua carrera en solitari, sent el tema ‘In your bed’, la seua primera cançó.

Ara, el cantant intentarà tornar a portar a Espanya pel cap alt de la classificació d’Eurovisió, lloc en el qual no estan des que Salomé ho va aconseguir amb ‘Viu Cantant’.

 

<>

Així sona ‘Voy a quedarme’

<>

 

A continuació, mostrem l’ordre de cada país en l’actuació final d’Eurovisió 2021

1. Chipre

2. Albania

3. Israel

4. Bélgica

5. Rusia 

6. Malta

7. Portugal

8. Serbia

9. Reino Unido 

10. Grecia 

11. Suiza 

12. Islandia 

13. ESPAÑA 

14. Moldavia 

15. Alemania

16. Finlandia

17. Bulgaria 

18. Lituania

19. Ucrania

20. Francia

21. Azerbaiyán

22. Noruega

23. Países bajos 

24. Italia 

25. Suecia

26. San Marino

 

De segur que tota Espanya estarem davant la televisió per animar a Blas Cantó

és>