Camilo Sesto paga el divorci del seu fill

Compartir:

Sorprende la noticia del matrimonio de Camilo Blanes

EL matrimoni de Camilín ha eixit a la llum després d’anys de silenci | Cedida

 

Ara que la salut del cantant Camilo Sesto està en el punt de mira es descobrixen detalls sobre el seu entorn. El seu fill Camilo Blanes, qui sempre s’ha mantingut en silenci i mai s’ha pronunciat respecte a les polèmiques entorn del seu pare, és el nou centre d’atenció pel seu matrimoni amb una jove suïssa. Ara està ajudant econòmicament a tirar endavant el divorci del seu fill.

El fill de Camilo Sesto li ha demanat ajuda

Va ser durant el programa ‘Viva la Vida’ quan el periodista Aurelio Manzano llançava la notícia sobre el matrimoni a Mèxic entre Camilo Blanes, fill del cantant, i una jove suïssa. Conegut com a ‘Camilín’, el jove ha trencat el seu silenci després d’anys convivint amb el seu pare a Torrelodones mantenint el secret de què era un home casat. Per pagar les despeses del divorci, li ha demanat ajuda al seu pare: assegura que no és feliç.

Aurelio Manzano afirma que Camilo Blanes no es feliz

El periodista Aurelio Manzano afirma que el cantant està ajudant al seu fill | Telecinco

 

Aurelio Manzano assegurava que Camilo Blanes «li ha demanat ajuda al seu pare per poder fer tots els tràmits del divorci a Mèxic». Pel que sembla, el fill del cantant vol accelerar tot el procés per acabar com abans millor i reprendre la normalitat en la seua vida.

 

Nou treball discogràfic de Camilín

Fa tan sols  uns mesos eixia a la llum el nou disc del fill de Camilo Sesto, i és que Camilín vol reprendre la seua carrera d’artista; el nou treball compta amb la col·laboració de cantants com Marta Sánchez, Ruth Lorenzo, Pastora Soler i Mónica Naranjo. El jove, tanmateix, coneix les xarxes socials a la perfecció i sap que poden ser grans aliades per promocionar-se. En el seu compte d’Instagram es poden veure algunes de les seues actuacions.

 

 

Camilo Blanes es posiciona a favor del seu pare

Lourdes Ornelas, la mare de Camilo Blanes, va assistir fa unes setmanes al plató de ‘Sálvame Deluxe’ per explicar el mal tracte de Camilo Sesto cap el seu fill: «Estic molt enfadada amb Camilo pel tracte que li ha donat al nostre fill. El va tirar de casa. Ell és Camilo Sesto, la persona que té els diners, la fama», denunciava Lourdes.

 

Tot sembla apuntar que, ara que la deteriorada salut de Camilo Sesto és el centre d’atenció de tots els mitjans, el seu fill ha defensat el seu pare després de les declaracions que va fer la seua mare: Camilín, després de les paraules de Lourdes, ha decidit trencar tota la relació amb ella i ha negat tot el que la seua mare va explicar en el programa de Telecinco.

 

Camilin apoya a su padre

El jove Camilo Blanes desmentix la seua mare i dona suport al cantant | Cedida

 

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....