Canal Nou va contractar Bàrbara Rey per 1,5 milions d’euros pel seu suposat silenci reial

Compartir:

El diari El Confidencial ha tingut accés als contractes de l’extinta Televisió Autonòmica Valenciana (TVV) amb l’actriu i ‘vedette’, Bàrbara Rey, pels quals presumptament s’hauria comprat el seu silenci perquè no revelara una possible relació amb el rei emèrit, Juan Carlos I.

La televisió valenciana hauria contractat a Rey amb un salari molt superior al que habitualment cobraven els personatges televisius per les seues aparicions. Concretament, TVV acordà amb ella i una productora externa la realització del programa de cuina ‘En casa de Bàrbara’ entre els anys 2000 i 2005, segons els documents que ha publicat el diari.

Per cadascuna d’aquestes temporades, l’actriu rebia 300.000 euros junt amb els desplaçaments i allotjaments a València, que es pagaven a part. L’actriu que va estar vetada al programa Tómbola de la mateixa cadena, perquè suposadament no disposara d’un espai amb repercussió on contara la seua relació amb el Cap de l’Estat, pogué presentar un programa amb més de 1.000 episodis d’un programa de cuina.

TVV ficava la presentadora i el vestuari, però la resta de la producció va anar a càrrec de Trivisión, qui entregava regularment els continguts per ser revisats. El cost pel qual es va adjudicar aquest treball a la productora foren 4,8 milions d’euros, que si se sumen als honoraris de Rey, pugen el cost dels cinc anys de programa als 6,3 milions d’euros.

En una entrevista en Salvados, l’exdirector del CNI, Alberto Saiz, va reconéixer que aquests contractes es devien a una suposada influència de l’agència d’intel·ligència per aconseguir-los, motivada per un presumpte xantatge de l’actriu a canvi de no descobrir la suposada relació íntima amb l’emèrit.

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador