Christofer afonat i entre llàgrimes en la foguera de confrontació amb Fani

Compartir:

 

 

La foguera de confrontació de Fani i Christofer ens ha deixat amb la pell de gallina. La madrilenya anava disposada a explicar-li al seu nuvi que el seu bes amb Julián no havia significat res i que el seu company d’habitació ni tan sols li agradava.

Esperava que així Christofer entenguera la situació i podria perdonar-la. Però les imatges que ha vist de la seua núvia li han ferit molt i li han fet recordar els horribles moments de ‘La ísla de las tentaciones 1’.

Christofer ha tocat fons en la seua foguera de confrontació amb Fani en la qual ha vist les imatges de la seua nova infidelitat amb Julián. “Jo no vull estar amb tu, veig a la mateixa Fani de l’altra vegada. M’has venut una pel·lícula que anava a ser diferent, et sembla normal fent això quan tens parella?”, ha dit Christofer desencaixat, però encara li quedava el pitjor.

 

Christofer diu que no vol estar amb Fani

 

Ha sigut quan Sandra Barneda li ha posat les imatges dels besos en la piscina quan ha explotat. “Has vingut ací a fer-me el mateix! I jo dient que eres la dona de la meua vida, una persona que vol a una altra no fa això”, li ha dit.

I Fani no s’ha quedat callada: “Perquè potser no eres l’home de la meua vida, perquè tu no em complementes en res i ha hagut de passar això perquè no tinc ous de deixar-te”. Christofer ací s’ha afonat.

Fani ha fet un pas arrere i ha insistit a Christofer que li vol i que això de Julián no significa res per a ella, però per al seu nuvi ja és massa tard. “Sent fàstic, decepció, engany, mentida… Odi, ara mateix l’odie. Sent ràbia. Saps que això són banyes, no?”, li ha recriminat fent el possible i impossible per no trencar-se. “Abans era el cornut d’Espanya i ara soc el doble cornut d’Espanya”, ha lamentat.

Jo no vull estar amb tu”, li va etzibar Christofer a Fani. Ella intentava explicar-se, demanant-li que no malinterpretara les imatges, encara que també reconeixent que vistes de forma aïllada són molt fortes.

Fani s’enfada amb Christofer

 

Va haver-hi un moment en la foguera en la qual Fani es va enfadar molt amb Christofer i fins i tot li va retraure el seu comportament en la relació que els dos mantenen des de fa anys. “Jo no vull estar amb una persona que em té tot el dia cohibida i estic amb tu”, li va dir.

Però quan més es va enfadar va ser quan Christofer va començar a imitar els balls de Fani en la vila. “Ací, pim pam, ‘zorreando’, posant el cul en pompa als xics”, deia Christofer mentre s’assotava. La seua núvia li va dir que parara i que, encara que entén el seu enuig, no pot “posar-se així d’eixa manera”.

 

Fani i Christofer decideixen seguir en ‘La última tentación’

 

Fani s’ha trencat i li ha demanat una nova oportunitat, de fet, ha volgut quedar-se en la vila per a demostrar-li que pot confiar en ella. “Em fa vergonya, ací va ser on em va trencar el cor i l’ha fet ací una altra vegada.

Lògicament ja no em trenque com l’altra vegada perquè no hi ha res a trencar. Em vaig engolir el meu orgull per estar amb la dona que amo”, ha dit Christofer, desesperat.

Després, ha comunicat a Sandra Barneda que ell també vol seguir en la seua vila, però amb condicions: “Continu, però per la meua experiència, això jo no ho perdone“. Aconseguiran salvar la seua relació?

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'