Dakota d’ ‘Hermano Mayor’ carrega sense pietat contra Rocío Flores: «Em toca la moral»

Compartir:

 

Dakota Tárraga, la jove rebel a la qual Pedro García Aguado i el programa ‘Hermano Mayor’ van canviar la vida, sembla haver-se cansat d’esta imatge de ‘maltractadora’ que es porta donant d’ella tot este temps, quan hi ha ‘fills de’, com ella bé assenyala referint-se a Rocío Flores, que han donat una pallissa a la seua pròpia mare i no han estat capaces de penedir-se o demanar perdó.

Així, Dakota ha arribat al ‘Deluxe’ amb ganes de guerra i no ha dubtat a enfrontar-se a tot i a tots, inclòs Kiko Matamoros.

«No m’agrada veure’m a ‘Hermano Mayor’, perquè és un passat que molts per ser ‘fills de’ no ho han tret. És el que em toca la moral. Això de Rocío Flores no ho van treure fins que ho ha tret la mare. Jo ja no soc esta, per això em fa mal. Jo vull que em tinguin respecte, perquè jo quan vaig sortir a ‘Supervivientes’ tenia la mateixa edat que Rocío Flores i jo era una maltractadora», ha assenyalat indignada davant la situació.

Dakota i Rocío tenen en comú el seu pas per Hondures, encara que la de ‘Hermana Mayor’ té molt clar que no és just l’assetjament al qual s’ha vist sotmesa. A més, també critica l’actitud que Alessandro Lequio ha tingut amb ella, mentre que tothom sembla voler amagar el passat de Rocío Flores i protegir-la.

«Alessandro Lequio, el ‘gos no menja gos’, -ha al·legat repetint les mateixes paraules de Rocío Carrasco en la seua entrevista-, va dir que jo era una maltractadora, i que ‘a veure què li feia als meus companys’. No vull anomenar-lo. A mi se m’ha tractat com unes putes escombraries, i no ho soc. El que no pot ser és que hi haja respecte per a uns sí, i per a uns altres no».

Dakota reclama que ella no té cap denúncia de la seua mare

Dakota té molt clar que ella no ha estat tan dolenta ni tan retorçada com Rocío Flores. «No tinc cap denúncia de la meua mare», ha declarat. «I gràcies a ‘Supervivientes’ he pogut mostrar una altra faceta. A mi no em truqueu com a col·laboradora per a opinar, i a ella fins i tot li doneu el poder de vetar a la gent», ha criticat sobre el poder que exerceix la filla d’Antonio David a Mediaset.

«La dieu xiqueta, però de xiquetano té res. Jo pense que Rocío està manipulada, però fins a una certa edat, perquè a partir dels 18 tu et rebel·les. Jo ho he viscut, i et parle des de la meua pròpia experiència. Ella en cap moment ha mostrat penediment», no ha dubtat a assenyalar.

D’altra banda, ha recalcat que «la paraula perdó no costa demanar-la a ningú, i menys a la teua mare, que és la que t’ha parit. La que estarà sempre. El dia que es muira esta dona, tindrà la seua herència», ha assegurat de manera directa. «El primer per a una reconciliació és demanar perdó. Entenc que Rocío Carrasco no estiga llesta per a parlar amb la seua filla», ha afegit.

Dakota carrega també contra Matamoros per la relació amb els seus fills

Però Rocío Flores no és l’única contra la qual Dakota ha tret la seua artilleria pesant, sinó que fins i tot Kiko Matamoros ha sortit escaldat. El col·laborador ha protestat davant les paraules de la jove, amb les quals no estava d’acord, i llavors ella ha acabat explotant.

«Demanar perdó no costa res, i tu ets el menys indicat per a parlar perquè tu sabràs els problemes que has tingut amb els teus fills en televisió. El silenci t’afavoreix», li ha advertit Dakota entre crits.

«A tu, el teu fill t’ha vingut a criticar a plató, però a mi no», ha apuntat. Unes paraules que han molestat molt a Matamoros, qui no ha aguantat més i ha abandonat el plató del ‘Deluxe‘. «Jo l’he sentit com ha parlat abans a la seua mare pels passadissos», ha contraatacat el tertulià donant a entendre que Tárraga mentia sobre la relació amb els seus pares.

No obstant això, ella no s’ha deixat acoquinar. «Jo li arrabasse tot el que diga», ha assenyalat categòric la jove, qui tampoc ha dubtat a explicar el procés pel qual ha passat per a poder recuperar-se. «Jo per a reconciliar-me amb la meua mare, vaig haver de passar per un psicòleg, i després em van derivar a un psiquiatre. Allà em van diagnosticar pastilles per a dormir perquè estava enganxada a les drogues, em vaig enganxar a tot el pitjor. No justifica el mal que he fet i em penedesc bastant d’això, però a mi ningú em pot dir res dels meus pares».

«Els meus pares han estat sempre al meu costat. Em vaig penedir en el moment en el qual em vaig veure en televisió, jo no pensava que era així. No m’ho podia creure, perquè pensava que actuava malament, però no tan malament. A mi no vindrà ningú a dir-me res, perquè ara em porte més que bé amb ells».

EL MÉS LLEGIT

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor