La demolidora resposta de Rocío Carrasco a la suposada demanda de Gloria Camila: Massa nervis veig

Compartir:

Rocío Carrasco ha aparegut per sorpresa i lluint la millor dels seus somriures. En esta nova etapa que afronta després de l‘emissió de ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’, Rocío Carrasco vol donar naturalitat i a poc a poc va reprenent esta vida pública, però no sols això també respon a les preguntes més espinoses.

<

>

Especulació

Molt s’havia especulat sobre ‘En el nombre de Rocío‘, la segona temporada de la docuserie en la qual Rocío Carrasco és la protagonista. Ara la filla de Rocío Jurado reapareix no sols per a confirmar que el projecte continua en marxa sinó per a mostrar tota la seua il·lusió.

Molt contenta i il·lusionada

Estic molt contenta i estava desitjant venir. Va tot estupendament, portem un mes i mig treballant i la setmana que ve comencem a gravar“, anunciava a Kike Calleja per a ‘Sálvame‘. Rocío Carrasco apuntava a més al fet que coneixerem a “Rocío Mohedano“, que no Jurat, “perquè d’una persona tan gran i tan meravellosa mai se sap d’ella“, va explicar.

Rocío es mostra contenta, il·lusionada i amb ganes. A pesar que les circumstàncies familiars no han canviat gens i Gloria Camila fins i tot ha demandat per a poder visionar què s’emetrà de la seua mare, Rocío està tranquil·la. “De temes judicials no parlaré, però només diré que no cal posar-se tan nerviós“, ha dit categòric.

Rocío Carrasco no ha entrat en els detalls

Rocío Carrasco no ha volgut entrar en els detalls enfront de les cambres sobre la suposada demanda de la seua germana Gloria Camila, però sí que ha donat unes sucoses declaracions a ‘Salva’m’ sobre este tema, en concret a Kike Calleja.La setmana que ve comencem a gravar. En ‘En el nom de Rocío’ parlarem de Rocío Mohedano, de la familiar, la prima… Una persona tan gran i tan meravellosa. Mai se sap tot d’ella. Estic molt satisfeta amb la part que hem fet i la que farem“, ha dit sobre el seu documental, que segueix endavant amb el planning previst lluny del que s’ha publicat.

Rocío assegura estar contenta i amb ganes

Quan el reporter de ‘Sálvame’, li ha preguntat pel problema amb la seua germana, Rocío Carrasco no ha fugit i la seua resposta ha estat demolidora: “Estic contenta perquè tinc ganes i per a mi és de les coses més importants. Estic satisfeta, fort i molt il·lusionada… De temes judicials jo no parlaré, l’única cosa que haig de dir és que no cal posar-se tan nerviós. Massa nervis veig”.

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish