Tremend enfrontament entre Isabel Rábago i Marta López en directe

Discussió entre Isabel Rábago i Marta López
Discussió entre Isabel Rábago i Marta López

 

Aquest dimarts, ‘Ya es mediodía‘, ha viscut un dels seus moments més tibants, i és que Marta López i Isabel Rábago, col·laboradores de la taula del ‘Fresh‘ s’han enredat en un enfrontament en directe per culpa d’Amador Mohedano. Mentre que Isabel aplaudia la reacció de Rosa Benito, Marta eixia en defensa del germà de Rocío Jurado al·legant que seguia enamorat de la seua exmuller.

 

Va ser en aqueix moment quan la tensió va augmentar. Isabel Rábago es va dirigir a la seua companya i sense cap mena de compassió li ha recordat a l’exconcursant de ‘Supervivientes 2021‘ els seus nombrosos fracassos sentimentals. “Ara entenc per què no et funciona cap relació. Tens un concepte de l’amor un poc rar”. Un silenci de diversos segons que es trencava amb les paraules de Verónica Dulanto: “Això ha sigut un colp baix”.

 

La resposta de Marta López

“Estem parlant d’Amador, no de mi. Faré com si no ho haguera escoltat”, apuntava Marta, visiblement molesta amb l’atreviment de la seua amiga.

 

Després dels seus últims fracassos sentimentals amb l’advocat Alfonso Merlos i l’extronista Efrén Reyero, Marta López va afirmar fa uns dies que estava de nou enamorada d’un xic anomenat Rubén. La col·laboradora de Telecinco no va voler donar més detalls de la seua nova relació, no obstant això, poc han tardat a eixir a la llum una sèrie de testimoniatges que asseguren que aquest cavaller estaria enganyant a Marta amb Samira, concursant de ‘La casa fuerte“.

 

Malgrat aquestes informacions, la madrilenya ha decidit confiar en la seua nova parella. “Em sembla fatal, tinc 47 anys estic estupenda tant de bo arribes tu”, li recriminava l’exgran germana després que Samira fera referència a la seua diferència d’edat.