Li embarguen el sou a Makoke per deure-li diners a Mila Ximénez

Compartir:

El presentador assegura que la col·laboradora de Mediaset “té el sou embargat” per una demanda que li va posar a la morta tertuliana, i que va perdre

Va ser el maig de 2020 quan Mila Ximénez li va demanar en directe a Makoke que li pagara els diners que li devia després de perdre un judici. No obstant això, la col·laboradora de ‘Viva la vida’ va apel·lar al recurs que, també va perdre.

Malgrat això, el procés legal continuava obert quan Mila Ximénez va morir a causa del càncer de pulmó que patia l’any passat. Malgrat això, ja hi ha resolució final sobre aquest conflicte entre ambdues. L’ex de Kiko Matamoros va perdre també l’apel·lació i a causa d’aqueix deute econòmic té el seu sou embargat. La col·laboradora de televisió actualment està treballant en ‘Viva la vida’ però li embarguen el seu sou fins que acabe de pagar el deute pendent amb Mila.

Jorge Javier va ser l’encarregat de soltar un esquer al voltant de les 18.00 hores de la vesprada que, per a variar, no es va resoldre fins als últims minuts d’emissió del magazín. “Sembla ser, segons m’he assabentat que Pipi no és l’única persona que està treballant en un plató per a pagar a una altra persona. Ací en Mediaset. Ací en Telecinco”, avançava, començant un joc d’expectatives amb la resta de col·laboradors.

Pipi està treballant per a Terelu, però hi ha una altra persona en Telecinco treballant per a pagar a una altra persona”, repetia, fent-se de pregar, assegurant que necessitava “el permís d’una personaper a poder explicar-lo en públic i en directe.

“No et cregues que és fum, és bo”

Em vaig assabentar ahir de la notícia i m’agradaria poder explicar-la públicament”. No faltava la conversa amb el director, David Valldeperas, per a debatre els detalls i allargar el suspens entorn de la identitat de la treballadora de Telecinco. Era llavors quan prometia: “Ho comptarem hui. A més aquesta persona s’alegrarà molt que ho fem públic”.

Això sí, calia esperar a les 19.50 per a conéixer la informació. Almenys, Vázquez ja havia tranquil·litzat a l’audiència: “No et cregues que és fum, és bo”, deia, potser recordant els nombrosos esquers amb els quals ‘Sálvame’ ha mantingut l’atenció dels televidents i que després s’han quedat en res.

“És Makoke, per una demanda que li va posar a Mila Ximénez, va perdre la raó i també el recurs d’apel·lació. L’advocat de Mila va fer els comptes i són 11.200 euros. Mila va morir mentre s’estava executant el procés i ara Makoke està embargada fins que complete la quantia. Té molts comptes pendents per altres processos”, ha explicat.

De moment, Makoke no s’ha pronunciat sobre aquest tema. 

Cal remuntar-se fins a novembre de 2015 quan Makoke va substituir a Kiko Matamoros en ‘Sálvame’ durant uns dies, ja que el col·laborador s’havia sotmés a una intervenció per a fer-se un retoc estètic. Durant aqueixos dies, Makoke i Mila Ximénez van protagonitzar diverses topades i, després d’un últim desacord, Makoke es va anar de plató per a no tornar més.

A més, va decidir emprendre accions legals contra Mila que, durant el seu pas per ‘Supervivientes’ li va demanar perdó públicament.

No obstant això Makoke li demanava més: li va proposar a Mila que retirava la demanda a canvi d’un perdó públic, que pagara les costes del judici i que es comprometera a pagar 50.000 euros en el cas de tornar a parlar sobre ella. Alguna cosa que Mila Ximénez va rebutjar de manera categòrica.

El judici va seguir avant i Makoke el va perdre, a més del recurs d’aquest. Ara, Makoke té el seu sou embargat fins que pague el deute de més d’11.000 euros per perdre aqueixa demanda.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys