Raquel Bollo ensenya una mamella enmig del carrer, sense voler

Raquel Bollo ha estat sorpresa per un grup de 'paparazzis'

Raquel Bollo ha sigut sorpresa per un grup de ‘paparazzis’ | TELECINCO

 

Tot i que Raquel Bollo sempre ha mostrat molt interès pel món de la moda i que és habitual vore-la lluir models molt arriscats que molta gent no s’atreviria a vestir, a voltes els seus vestits li poden jugar una mala passada.

 

Concretament, un grup de ‘paparazzis’ va sorprendre la col·laboradora de ‘Sálvame’ durant la seua arribada a la capital d’Espanya, on es va desplaçar per a complir amb els seus compromisos professionals amb Telecinco. I és que Raquel Bollo va eixir de l’hotel on s’allotjava amb un espectacular escot que deixava molt poc a la imaginació.

Un descuit captat pels periodistes

En eixe moment, mentres la col·laboradora s’acatxava per a agarrar una de les maletes que portava, una de les seues mamelles es va quedar al descobert a causa de l’espectacular escot i Raquel no va poder evitar que ser enganxada pels periodistes que estaven fora de l’hotel cobrint la notícia.

 

El pit de Raquel Bollo, al descobert

El mugró de Raquel Bollo, al descobert | TELECINCO

Lluny de preservar la intimitat d’una de les seues col·laboradores, la mateixa productora del programa en el qual treballa va fer públiques les imàtgens, que l’audiència ja esperava impacientment des que el presentador Jorge Javier Vázquez ho havia anunciat a l’inici del programa.

 

Tot i això, Raquell Bollo no es va enfadar i es va prendre els comentaris dels seus companys amb molta naturalitat. No obstant això, estos últims dies no han sigut fàcils per a la col·laboradora de ‘Sálvame’, sobretot després que Rafa Mora l’acusara de fer la pilota perquè, segons ell, les Melli li haurien dit que Raquel Bollo havia pagat els fanals de la piscina de Cantora, a Isabel Pantoja.