Fran Rivera confessa que va ser víctima d’assetjament sexual amb 16 anys

Compartir:

 

Sofía Cristo ha posat sobre la palestra el cas de l’abús sexual infantil. La DJ va confessar en ‘Secret Story’ que ella va ser víctima quan a penes tenia cinc anys. I ha fet que altres famosos s’atrevisquen a confessar casos similars.

Famós des del bressol i una de les persones que més s’ha parlat al nostre país en les últimes dècades, Francisco Rivera continua sent una caixa de sorpreses.

I és que malgrat haver protagonitzat infinitat d’entrevistes parlant de la seua vida i de ser col·laborador de ‘Espejo Público’ des de fa diversos anys, l’ex torero acaba de comptar alguna cosa que va patir d’adolescent i del que mai havia parlat fins ara.

Francisco revelava que una senyora li havia assetjat sexualment quan tenia 16 anys.

Proposició

 

Com i cada vegada més relaxat davant de les càmeres, el col·laborador de Susanna Griso relata que una senyora es va excedir amb ell en l’aeroport de Marràqueix quan tornava de visitar a la seua mare, Carmina Ordóñez.
El destre relata que la seua assetjadora se li va acostar i, proposant-li exercir de model, va acabar per dir-li que podia “guanyar molts diners fent altres coses”. Ell no va accedir. La seua resposta va ser que ell volia “ser torero”.

Discreció

 

El marit de Lourdes Montes ha decidit fer-lo públic en el programa i l’ha contat com una trista anècdota que va deixar a la presentadora completament impactada, ja que la senyora “podria haver sigut una proxeneta“. El no va voler anar més enllà.

Tampoc ho ha fet posteriorment quan els periodistes ho han trobat al carrer. Parc en paraules, tampoc s’ha pronunciat ni sobre el seu possible acostament amb Julián Contreras —que fa uns dies confessava que la seua relació amb els seus germans Fran i Cayetano estava molt bé, que parlaven i que es volien molt- -ni sobre el delicat moment que travessa el seu un altre germà, Kiko Rivera, al qual acusen d’haver sigut deslleial a Irene Rosales i haver pogut recaure en les seues addiccions.

EL MÉS LLEGIT

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials

Les emissions de CO₂ van augmentar a Espanya en 2021

El positiu és que no van sobrepassar els nivells previs a la pandèmia