Isa Pantoja, molt dolguda amb el seu germà Kiko Rivera: ”Estic farta dels seus comentaris”

Compartir:

Isa Pantoja ja no pensa callar-se res i este dissabte es va asseure en el plató del programa de Telecinco Sábado Deluxe” disposada a posar-li els punts sobre les is al seu germà Kiko Rivera, qui ha arremés molt durament contra ella en les seues últimes manifestacions públiques. “Vull a la meua família, estic agraïda a la meua família. Tenen les seues coses, però jo també tinc les meues coses. Viu allí, he viscut allí molts anys“, va dir res més començar la seua entrevista, remarcant que, malgrat tot, està molt orgullosa de portar el cognom Pantoja. No obstant això, una cosa no lleva l’altra, perquè se senta molesta amb el cantant.

No entén moltes coses

No entenc què li he fet perquè em tracte així. Estic farta dels comentaris del meu germà. Que si jo mentia en el que estic dient. Estic farta que em diga que parle de la seua família, com si no fos la meua. També que em diga que no tinc ofici ni benefici. Jo sóc conscient de per què col·labore en un programa. Tinc els peus en la terra i sé per què estic ací“.

El zasca de Isa Pi al seu germà com a cantant

Es refereix al fet que només parle de la meua família, però a ell tampoc li criden al ‘Deluxe’ per a què cante les seues cançons, ell ve ací per a parlar de la família, el mateix que jo, Anabel o Irene“, va sentenciar.

Va haver de suportar molta hipocresia entre la seua mare i el seu germà

Jo vaig haver de sortir d’allí plorant perquè em vaig sentir una mica menyspreada, no vaig entendre per què a mi per haver-hi tal dit tal fet menys que el meu germà es va trigar tant a permetre’m tornar a Cantora i el meu germà fent molt més ha estat com si allí no hagués passat res“.

Isa ha contat que va haver d’abandonar el saló de Cantora plorant després de sentir la hipocresia de la situació: “Em va cridar Raquel Bollo per a saber on estava i per a demanar-me que tornés”. La col·laboradora de ‘El programa d’Ana Rosa’ ha reconegut que no entén com la seua mare, després de tot el que el seu germà ha dit de la seua mare, ha estat rebut com si res: “Jo veia a la meua mare com amb cara de sentir que era ella la que havia fet les coses malament“.

Què va passar fa mesos quan Isa Pi va anar a visitar a la seua mare a Cantora?

Isa Pi ha comptat també per primera vegada el que va ocórrer entre ella i la seua mare quan va anar a visitar-la fa mesos, el famós dia en què va haver de “saltar la vaja de Cantora”: “La meua mare més o menys vi a dir-me que no tenia fills, que el meu germà i jo per a ella no existíem ja“.

Isa Pi veu molt bé a la seua mare després de la mort de la seua iaia donya Ana

Malgrat que haja mort la meua iaia, la veig molt bé, molt millor, com amb ganes de començar una nova vida“. Sobre què opina la seua mare del seu treball en televisió, la col·laboradora el té clar: “A la meua mare no li agrada que parlen d’ella ni per a bé ni per a mal. A ella no li agrada que siga ací, mai li ha agradat que estiga en la tele“.

 

EL MÉS LLEGIT

Mor la model i influencer Niece Waidhofer als 31 anys

L'estatunidenca comptava amb més de 4 milions de seguidors als quals pretenia ajudar parlant de salut mental

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx