Juls Janeiro s’enfada amb ‘Sálvame’: Useu el feminisme quan voleu

Compartir:

La filla de María José Campanario i Jesulín d’Ubrique, Juls Janeiro, està en el centre del focus mediàtic després de sotmetre’s a un retoc estètic en el pit. El programa de Telecinco ‘Sálvame’ ha anat en la seua búsqueda, però la jove no ha volgut respondre a ni una sola de les preguntes que li ha formulat Kiti Gordillo, reportera de ‘Sálvame’, encara que sí ha volgut llançar una queixa…

Les preguntes

Li ha preguntat sobre el seu nuvi, sobre la relació amb els seus pares, si pensa que hi ha un tracte diferent respecte a la seua germana major... Però Juls s’ha mantingut impertèrrita sense girar la vista ni una sola vegada més cap a Kiti.

Una resposta que no s’esperava

També sobre la seua mena de vida, el seu dia a dia i la seua operació. No obstant això, Juls només ha pres la paraula quan li han dit que estaven en directe i amb el micro obert per al que vulgues dir: “El feminisme l’useu quan voleu”.

<

>

Paraules que no van asseure res bé a Carlota Corredera

Unes paraules que no van asseure res bé a Carlota Corredera, autoproclamada defensora de la causa feminista. “Ha parlat de feminisme de plató? Quan vulgues quedem i t’explique el que és el feminisme, perquè igual no ho saps. En este programa no hem utilitzat el feminisme de manera selectiva“, va dir la presentadora en to seriós. “Què necessites saber del feminisme? T’ho explique. A ella no li hem dit res masclista“, va afegir la gallega.

<

>

David Valldeperas va intervenir

En este moment, el director del programa, David Valldeperas, va intervenir per a explicar a què pot haver-se d’esta reacció de la filla del torer. “La setmana passada Sergi Ferré va estar fent guàrdia a la casa de Juls a Getafe. Quan sortia de casa, Sergi li va posar el micro, i va estar preguntant-li. I María José Campanario, molt enfadada, va contar que deixàrem en pau a la seua filla, que la seua filla mai ha fet absolutament res, que mai havia fet cap declaració. I va utilitzar esta frase del feminisme exactament igual. Ella haurà recollit el que haurà escoltat a la seua casa“, va exposar.

Va advertir a la presentadora

Al seu torn, Valldeperas li va advertir a la presentadora que, pel to utilitzat, semblava que estigués reprenent a la jove. “Mai esbroncaria a una jove de 18 anys, però estic fins ací que els últims atacs que es fan en xarxes respecte a mi amb el posicionament amb el tema és que sempre parlen de feminisme selectiu. No sóc una feminista selectiva, estic per la igualtat entre homes i dones“, va afirmar Corredissa de manera rotunda.

Hi ha dones que per a mi són indefensable i no per això sóc menys feminista. Si Juls o María José Campanario consideren que des del programa s’ha fet alguna cosa masclista respecte a la seua filla, m’encantaria saber-ho per a parlar-ho. No vull esbroncar. És que estic del feminisme selectiu fins ací“, va continuar exposant.

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys