Kiko Matamoros pateix una traïció: Ell li va demanar que se n’anara de casa

Compartir:

El passat cap de setmana ‘Sábado Deluxe’ posava contra les cordes a Kiko Matamoros. Un company treia a la llum un suposat unfollow del col·laborador a la seua nóvia Marta López Álamo. Jorge Javier Vázquez li preguntava a Matamoros si tals acusacions eren veritat i encara que tracte si es fes el boig, pocs o cap li van creure. Finalment va confessar que sí que eres veritat i va explicar els motius.

“Marta va pujar un vídeo a Instagram que a mi no em va agradar que el pujara, perquè sempre li dic que, quan puge alguna cosa meua, vull que m’ho ensenye abans”, comptava. Kiko es referia al vídeo en el qual sale ballant amb Alejandra Rubio, un ball innocent si no s’haguera pres com una provocació cap a la seua tia Carmen Borrego. “Ella ho va fer amb bona intenció, però a mi em col·locava en una situació que no vull que es malinterprete” confessava Matamoros. Quant al tema de l’unfollow va voler explicar-se.

“El que vaig fer va ser deixar de seguir a Marta. Ho vaig fer perquè no volia veure el que puja, perquè m’anava a cabrejar… Ja la seguisc una altra vegada” va confirmar volent resoldre el tema.

 

La informació de María Patiño

 

L’última polèmica de Kiko Matamoros i Marta López dona un gir radical amb la informació que María Patiño ha llançat en ‘Sálvame’. Al vídeo en Instagram que va publicar Marta i que, pel que sembla, va provocar l’enuig de Kiko, se suma alguna cosa més: “Ell li va demanar a ella que s’anara de casa”.

 

“Ha patit una traïció, una mentida per part d’ella que desconec”

 

“Puc tindre més informació jo que el propi Kiko de la seua relació de parella quant als últims esdeveniments”, assegurava María Patiño en ‘Sálvame’ i afegia alguna cosa que ningú esperava: “Ha patit una traïció, una mentida per part d’ella que desconec”.

“Desconec el perquè”, assegurava la periodista. El que sí que sap és que Kiko Matamoros “probablement desconeix” com es van assabentar que hi havia un problema en la seua relació de parella. És més, davant les preguntes de Jorge Javier Vázquez, feia un pas més enllà: “Ell li va demanar a ella el dissabte que s’anara de casa“.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades