L’emotiu acomiadament a Mila Ximénez de Sálvame

Mila Ximénez pateix càncer de pulmó i aviat se sotmetrà al tractament
Mila Ximénez pateix càncer de pulmó i aviat se sotmetrà al tractament

Durant l’emissió del programa que ‘Sálvame‘ ha dedicat a Mila Ximénez, el director transmetia a Jorge Javier Vázquez el missatge que acabaven de rebre d‘Alba, filla de la periodista. Volia donar les gràcies i finalment, per a sorpresa de tots, ho ha fet en persona amb unes paraules que han provocat l’emoció de tots.

Demanava disculpes perquè li tremolava la veu, però volia intervenir en persona per Mila: “A ella li agradaria que personalment us donés les gràcies, gràcies pel dia d’avui i per tants anys, per tant d’afecte, pel dia d’ahir i per estes abraçades, se’m queden gravats“.

“Sempre la portarem en el cor”

D’alguna manera, sent que l’hem compartit“, deia Alba i és que Mila viatjava a Amsterdam per a estar amb ella, però a Madrid estava amb els seus companys: “A partir d’este punt, això ja no ens uneix, però sí que estiga on estiga, sempre la portarem en el cor“.

L’agraïment de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez li donava les gràcies perquè ell té la mateixa sensació: “Era la teua mare, tenia passió per tu i ha estat fonamental per a ella per a anar-se’n en pau, saber que eres feliç, amb tu no tenia cap preocupació, tenia una tranquil·litat que li feia molt feliç“.

Orgullosa de la seua mare

Alba assentia i ens contava que durant tota la seua vida, la gent li ha dit l‘orgullosa que la seua mare estava d’ella: “Això m’enorgulleix tant, que haja estat orgullosa de mi… dedicaré la resta de la meua vida a assegurar-me que continue orgullosa”.

Als quals la voleu us vull transmetre que se’n va anar en pau, tranquil·la. És cert que davant la malaltia va veure a la seua mare “amb por” i marxava molt malament a Amsterdam: “No saps els vols plorant… en l’avió s’espantaven”. No obstant això, volia transmetre un missatge per a tots: “Va afrontar la mort amb pau i ganes de veure el que venia ara, és el que us vull transmetre als que la voleu, es va anar tranquil·la, en pau i el lloc on estiga és millor tenint-la a ella”.

El plató de Mila Ximénez

El programa “Sálvame” de Telecinco on treballava Mila Ximénez ha decidit que a partir d’ara el plató es dirà “el plató de Mila Ximénez” i estarà presidit amb un mural de la periodista.

<

>

Vola alt, Mila

El programa “Sálvame” ha sigut un dels més bonics de la seua història amb l’homenatge que li han rendit a Mila Ximénez i que acabat amb un ‘vola alt, mila’

<

>