Marta López no pot més i carrega contra els seus companys del Deluxe

Marta López, a punt de plorar al plató de 'Ya es mediodía'
Marta López, a punt de plorar al plató de 'Ya es mediodía'

Com està sent habitual, este divendresTelecinco ha emés un nou programa del “Deluxe“, al que han acudit alguns concursants de ‘Supervivents 2021‘. Entre ells es trobava Marta López, que ha protagonitzat una tibant trobada amb els seus companys en intentar justificar la seua relació amb Olga Moreno a Hondures, després d’haver vist els primers capítols de la docuserie protagonitzada per Rocío Carrasco. Recordem que Marta i Olga han començat la seua relació d’amistat en el concurs de “Supervivientes“.

“Deluxe”

Telecinco ha retornat este divendres al ‘Deluxe‘ a la nit dels divendres i el tema estrella de la cadena, relacionat amb la història entre Rocío Carrasco i Olga Moreno ha estat protagonista de diversos moments de la nit. Després de la victòria de la dona d’Antonio David Flores, Olga Moreno, en ‘Supervivientes’, la sevillana ha estat focus de totes les mirades en la cadena de Mediaset. El dimecres a la nit es convertia en la protagonista d’un programa especial en el qual donava la seua versió de les acusacions abocades per Rocío Carrasco en la docuserie.

Sense convèncver a ningú

Olga Moreno repetia una i altra vegada: “No vinc a convéncer a ningú. No vinc a parlar de Rocío Carrasco, vinc a parlar del que s’ha dit de mi“. Davant la pregunta de com li han rebut a la seua casa, assegurava que amb molta alegria, però al mateix temps assegurava haver vist una família “esfondrada”. “No esperava trobar-la així, però s’alçarà, ho tinc súper clar”, sentenciava Moreno.

Rocío no tornà a “Hable con ella”

No sabem que és el que pensarà Rocío Carrasco de que Olga Moreno a part de convertir-se en la guanyadora de “Supervivientes 2021”, este dimecres se sentara en un plató per a contestar les seues declaracions en “Rocío, contar la verdad para seguir viva” en el seu propo espai “Ahora, Olga” ja que després de l’entrevista, els espectadors de Telecinco esperaven que la filla de Rocío Jurado tornara dijous a ‘Sálvame‘ amb la seua nova secció, ‘Hable con ella’, i aprofitara l’ocasió per a pronunciar-se respecte a l’entrevista del dia anterior, però per a sorpresa de tots no va ser així. La cadena de Mediaset va guardar silenci i no va dedicar ni un minut del programa a parlar de Moreno ni del seu programa. L’única referència va ser a càrrec de Carlota Corredera, bona amiga de Carrasco, que va voler fer-li un xicotet homenatge. La presentadora va acudir al programa vestida de rosa fúcsia, el color identificatiu de la filla de Rocío Carrasco, com a mostra del seu suport incondicional.

El ‘Deluxe’ sí parla d’Olga Moreno i Rocío Carrasco

No obstant això, este divendres el ‘Deluxe’ sí ha volgut parlar d’Olga Moreno. Durant una entrevista al finalista Gianmarco, Marta López ha acabat protagonitzant un dels moments més tibants de la nit. Una de les col·laboradores recordava l’experiència de López en televisió, com ella havia vist els primers episodis de la docuserie abans d’anar-se’n a Hondures i el seu acostament a Moreno, que “per a sorpresa de molts” va ser per a fer-se íntimes i no per a qüestionar-la ni posar-se del costat de Carrasco.

<

>
Davant este plantejament Marta responia: “Entenc que la gent ho puga pensar, però què voleu que faça?”, al mateix temps que assegurava que abans de viatjar a Hondures hi havia companys que li havien dit que “no se li ocorregués acostar-se a Olga” però que ella s’ha guiat pel seu cor. Davant la rèplica de la col·laboradora, López ha esclatat contra els presents assegurant que “ja està bé”, que ella “només vol continuar treballant” al marge d’este tema.