‘Mask Singer’: el descobriment de Medusa deixa el plató sense paraules

Mask Singer Medusa

Mask Singer Medusa | Atresmedia

Esta cinquena gala de ‘Mask Singer: endevina qui canta’ ha deixat una nit carregada de sorpreses i emocions inesperades. Amb Chenoa com a convidada en el grup d’investigadors en lloc d’Ana Obregón, i que ha deixat a tots atònits amb l’últim descobriment.

Després de revelar que Granota era Josep Prederol, l’autèntica sorpresa l’ha donada Medusa. Javier Calvo i José Mota van apostar per Mel B, mentre que Javier Ambrossi per Eva Longoria i Paz Vega i Chenoa per Kyle Minogue.

La Granota, ara coneguda com a Josep Pedrerol, va ser la tercera a aparéixer en l’escenari i revelar les seues últimes pistes perquè tots donàrem amb la seua identitat. Vas aconseguir caçar-la abans d’hora?

En la seua última actuació en ‘Mask Singer’, hem pogut escoltar la Granota amb un tema d’Omar Montes, Ana Mena i Maffio. S’ha llançat a cantar ‘Sol’ i s’ha ficat a tots en el pot!

Els investigadors, després de veure com es mou i d’escoltar les seues pistes, estaven completament convençuts que es tractava d’un esportista.

Mask Singer Josep Pedrerol Rana

Mask Singer Josep Pedrerol Rana | Atresmedia

 

La Medusa, que ara coneixem com Mel B., va ser l’última a actuar en la cinquena gala del programa.

 

Mask Singer Mel B Medusa

La màscara ens donava noves pistes per a investigar la seua identitat sense saber que seria l’última vegada.

A més, la Medusa ens va mostrar el seu costat més sensual al ritme de ‘Waterfalls’ sobre l’escenari de ‘Mask Singer’.

Quina actuació més espectacular s’ha marcat! Chenoa estava completament convençuda que es tractava d’una de les millors cantants del món.

A més, en la seua pista física, la Medusa ens va deixar clar que sempre cuida dels seus trucs de bellesa.

Després d’estes primeres actuacions, era el moment de les votacions i la Granota va ser la triada per a llevar-se la màscara davant tots. Amb nervis, emoció i una mica de tensió, hem descobert que Josep Pedrerol era el personatge famós que es trobava ocult després d’esta elegant màscara. Quina sorpresa veure al periodista esportiu ací amagat!

Després d’este gran moment, la Medusa, la Dragona i l’Ou han hagut d’enfrontar-se al Duel Final del programa.

Malgrat la seua impressionant actuació al ritme de ‘Spice up your life’, la Medusa ha hagut de revelar-nos la seua identitat. Mel B. ha cantat una cançó de les Spice Girl!